Un strigăt disperat, atunci când descoperi că orice produs e periculos!

Un strigăt disperat, atunci când descoperi că orice produs e periculos!

Carnea este interzisă.  În ea sunt injectați hormonii, care contribuie la creșterea în greutate, de ce aș avea nevoie de hormoni pentru a acumula greutate?

Peștele la fel e interzis. El acumulează. Nu știu exact ce, dar acumulează. În acesta sunt injectați hormoni pentru creșterea fertilității. Iar mie-mi ajung ai mei. De ce aș avea nevoie de pește?

Roșii nu se poate. Nu știu de ce, dar toți spun, c-ar fi periculoase. Vinetele și ardeiul la fel. Fructele ar trebui evitate — conțin zahăr și diabet. Îndeosebi de evitat seara. În timpul nopții, tot zahărul se va transforma în fund. De ce aș avea nevoie de acesta, când îl am pe-al meu.

Cortofi — categoric nu, conțin amidon. Orezul la fel. Pastele sunt interzise, conțin amidon și gluten. Iar glutenul e viitorul zahăr, care e viitorul fund.

Ulei — interzis, fie de măsline, floarea soarelui sau unt. Asta-i grăsime curată. Iar untul e și colesterol.

Laptele — grăsime și hormoni pentru creșterea greutății, care au fost injectate în vacă. În definitiv, e destinat vițelului pentru a câștiga mai rapid în greutate. Iar eu nu mi-aș dori să mă transform în vacă.

Sucurile sunt excluse, reprezintă același lucru ca și fructele, dar fără fibre folositoare.

În varză obișnuită, conopidă sau broccoli se găsește substanța care previne absorbția iodului. Iar glanda tiroidă slabă te asigură cu un fund gras.

Varza nu se poate. În spanac e prezent acidul oxalic, care dăunează rinichilor. Rinichii bolnavi — cearcăne — greutate în plus. Nu, nu nici un fel de spanac.

Castraveți! Voi mânca castraveți. Despre ei nu cunosc nimic rău.

 

 sursa: adme.ru

 

 

 

 

 

 

Recomandăm
Noi pe Facebook