Apă cu lămâie și miere dimineața - rezultate uimitoare

Apă cu lămâie și miere  dimineața - rezultate uimitoare

 Un an în urmă am răcit foarte tare. Medicamentele farmaceutice nu mă ajutau. Atunci o doamnă mi-a sugerat să beau dimineața apă călduță (nu fierbinte) cu miere și lămăie. Am avut o reacție sceptică, dar mi-am propus să încerc. Răceala a trecut, iar această băutură a început să-mi placă.

Deci o consumam în fiecare zi. A devenit o tradiție respectată deja de un an. în acest timp, organismul meu  a suferit  transformări impresionante. Iată pașii de renovare:

De un an nu mai răcesc. Nu mai sufăr de durerei de burtă.

Trebuie să menționez că nu am crezut niciodată în puterea remediilor populare. Eram prizonierul farmaciilor. Dureri de burtă — beau pastile. Oboseală cronică — beau vitamine. Deci, ați înțeles.

Dar în acest timp nu am strănutat niciodată. Am uitat de durerile de cap. Acum mierea și lămăia sunt lucruri nelipsite din poșeta mea. Consum această băutură chiar și în hoteluri.

Nu mai consum cafea dimineața. Și mă trezesc destul de ușor.

Cocktail-ul meu m-a salvat de dependența de cafea, dar și de durerile de cap. Deși nu mai consum cafea, acum am destulă energie pe parcursul zilei. Dorm bine și mă trezesc odihnit și cu zămbetul pe buze.

Trezirea de dimineață reprezenta un chin, aveam nevoie de minim o oră. Acum, am uitat de certurile și nervozitatea matinală.

Oamenii din jurul meu au devenit mai sănătoși. Aceasta-i cea mai bună recompensă.

Mi-am convins familia să mă urmeze. în acest an, de răceala și alte boli specifice anotimpului rece am fost scutit nu doar eu, dar soția și cei 2 copii.

Nu-mi imagiez cum funcționează această porțiune magică, dar funcționează. îi sunt recunoscător doamnei pentru sfatul ei.

Receta mea

De obicei pentru un pahar de băutură storc jumătate de lămăie, adaug o linguriță de miere. Și toate acestea în apă fiartă, puțin călduță pe care o las să se răcească ulterior. Se consumă imediat după trezire în fiecare dimineață.

Trebuie menționat că gustul acestei băuturi se poate schimba de la o zi la alta: depinde de lămăie și miere. Uneori obțineți o băuturiă puțin acră, alteori dulcie.

Cum funcționează? Am studiat paginile electronice despre medicină, pentru a descoperi secretul. Și-am înțeles unele lucruri.

1. Această băutură vă protejează de infecțiile tractului urinar

Lămăia și mierea stimulează activitatea sistemului digestiv și servește ca hidratant. în rezultat aveți un remediu excelent contra constipației și cistitei. Băutura reprezintă un diuretic, iar medicii afirmă că vă poate proteja de problemele tractului urinar.

2. îmbunătățește digestia

Fiecare component al acestei băuturi ajută sistemul dumneavoastră digestiv. Lămăia contribuie la secreția unui număr mai mare de suc gastric. Astfel în căt produsele sunt digerate mai bine, iar dumneavoastră obțineți o  cantitate mai mare de elemente nutrivie.

Mierea are proprietăți antibacteriene puternice, de aceea vă protejează perfect de orice infecție. La fel determină stomacul să secrete mai mult suc, care permite eliminarea eficientă a toxinelor. Din acest motiv greutatea va fi mai ușor reglabilă.

3. Vă oferă un aspect sănătos

Lămăia menține frumusețea, oferind pielii dumneavoastră un aer fresh. La fel curăță săngele, organismul produce mai rapid noi celule sanguine. Apa stimulează producerea colagenului, care este foarte bun pentru piele.

în concluzie, recomand. E chiar gustos, deci încercați.

(înainte de a urma sfaturile, consultați medicul de familie!)

 autor: Davis

sursa: adme.ru

Recomandăm
Noi pe Facebook