Ce tip de femei preferă bărbații?

Ce tip de femei preferă bărbații?

Fiecare bărbat are propriile gusturi, astfel încât nu poate exista un singur răspuns. Cu toate acestea, există unele caracteristici care sunt valabile pentru majoritatea bărbaților. Și una dintre ele este nivelul de independență. Toată lumea a auzit despre femei care tocmai "atârnă în jurul gâtului unui bărbat", îl sună în mod constant, întreabându-l unde este și ce face. Și sunt femei care pur și simplu se ocupă cu treaba lor, fără a controla fiecare pas admiratorului său.

Astfel, formula de iubire a unui bărbat este simplă: cu cât mai mult o femeie este liberă și independentă, cu atât mai interesantă devine pentru acesta.

O femeie independentă este mai interesant de cucerit, cu ea ai despre ce vorbi și polemiza. În plus, femeile iubitoare de libertate sunt mai grijulii față de ele însele, decât altele.

Femeile dependente nu-și trăiesc viața. Ele nu au interese, activități, planuri, decât doar să se dedice iubitului său. Acestea ca și cum trăiesc viața bărbatului său, întrebându-l permanent ce face, cu cine vorbește, despre ce vorbește. Ea nu are grijă de ea înșăși, pentru că nu consideră că este necesar, fiind preocupată de iubitul ei – de bunăstarea și fericirea acestuia. Ea consideră că este necesar să se dedice complet bărbatului, jertvindu-se lui totalmente. Un astfel de comportament nu poate trezi în bărbat instinctul lui firesc de "vânător" cu scopul de a cuceri o femeie.

Barbatii prefera femeile independente, deoarece acestea nu sunt doar frumoase și interesante, dar, de asemenea, sunt în măsură să-și rezolve singure unele probleme vitale. Femeile dependente nu pot face față nici unor probleme simple, obișnuindu-se să se folosească de ”creierii” altcuiva. Ele lasă toată responsabilitatea pe umerii bărbaților, astfel încât aceștia să decidă pentru ele.

Câți bărbați, atâtea și gusturi. Unii preferă tipul de femei dependente, pentru a-și controla complet viața. Însă majoritatea bărbaților preferă totuși o femeie independentă și iubitoare de libertate, pentru că ea este mai interesantă, intrigantă și plin de viață!

sursa: cluber.com.ua

Recomandăm
Noi pe Facebook