Descoperă jumătatea ta în sine

Descoperă jumătatea ta în sine

Atât de mulți oameni sunt în căutarea unui partener, unui suflet pereche. Se simt incompleți fără acea persoana "specială", care aduce armonie în viața lor "incompletă".

Dar nu ești pe jumătate întreg, prietene. E o minciună enormă. N-ai fost niciodată o jumătate a întregului. Ești un întreg; aceasta este adevarata natura omului.

Dacă ești în căutarea unui partener, sau trăiești o relație pentru că te simți o "jumătate", dacă nu te simți mulțumit în singurătate și ți-e frică de gol, vei transfera aceste emoții asupra partenerului tău, iar aceasta va afecta puternic relațiile voastre.

Găsește-ți fericirea în tine însuși. Umple cu fericire locul în care trăiești și regăsește-te acolo. Descoperă bucuria în singurătatea ta. În timp ce încerci să fugi de ea, vei fi întotdeauna singur, pentru că ai de gând să fugi de tine însuși, și asta e cea mai mare durere din toate.

Găsește bucurie în interiorul tău. Fii acel om, la care ai visat întotdeauna. Și când vei fi gata, în acest spațiu vor apărea oameni noi: prieteni și parteneri pe care i-ai dorit. Lasă-i să vorbească, să râdă, să joace. Bucură-te de libertate. Acordă atenție momentelor când ești fericit și celor când ești nefericit, dar nu da vina pe alții, pur și simplu fii recunoscător vieței.

Ajută și pe alții să iubească propria singurătate.

Poate vei găsi un prieten nou, ori partener, iubit sau iubită. Poate te vei căsători, poate veți trăi împreună și veți crea o familie, ori poate nu veți mai vedea niciodată. În acest sens, un ambalaj frumos nu contează, iar viitorul singur va avea grijă de voi.

Și astfel vei găsi jumatatea ta. În tine. Și teama de singurătate va dispărea în apusul de soare.

sursa: clubber.com.ua

Recomandăm
Noi pe Facebook