O vei cunoaște după privire, fiindcă adevărul luminează și cele mai întunecate încăperi

O vei cunoaște după privire, fiindcă adevărul luminează și cele mai întunecate încăperi 

Fiule, te rog nu-ți petrece viața cu femei ușoare și proaste. Sărăcia virtuților morale și a priorităților ieftine nu formează altceva decăt prostia. Aceste femei nu te vor face mai puternic, îți vor umple viața cu  eșecuri, eșecuri față de toate femeile, iar acest cinism nu-ți va oferi nici înțelepciune, nici sentimente. Fii descurcăreț. Nu arunca complimente și aprecieri, dar fii înțelegător, respectă femeile oricum ar fi ele, fiindcă ești bărbat — nu doar un cuvănt, ci putere. Puterea, care nu-ți va permite să umilești sau superi o persoană mai slabă ca tine.

Fii responsabil. Pentru tine și activitățile tale, acțiunile tale. Fiecare pas e un răspuns în fața ta, a oamenilor și a lui Dumnezeu. Nu-ți permite neglijență. Greșește, învață, dar continuă și ține minte: fiecare eșec te transformă, fapt oentru care astăzi ești mai puternic decăt ieri. Nu te victimiza. Ajută oamenii, nu trăi doar pentru tine așa vei fi răsplătit aici și în lumea cealaltă. Fii un om mare cu sufletul și inima. Fii curajos — nu te teme de nimic, fie-ți frică dar ai curajul de-a învinge.  Transformă  ocazii în care să poți fi numit bărbat. Ai o privire obiectivă și găndește liber. Ai grijă, ca inima ta să nu fie plină de prejudecăți — oameni străini sau valori false.

Și crede-mă, femeia pe care o vei iubi îți va semăna. La fel de puternică și inteligentă. La fel de derutată, dar care-și continuă drumul cu credința și adevărul ei. Chiar dacă va avea cicatrice pe inimă și eșecuri dar acestea vor fi o decizie găndită, una pentru întreaga viață. Poate va fi prea directă, dar sinceră. O femeie care nu te va minți și trăda vreodată. O vei cunoaște după privire, fiindcă adevărul luminează și cele mai întunecate încăperi. Nu te speria și ascultă-ți inima — ea te va călăuzi. Și crede-mă fiule, și ea te căuta. Vă ve-ți găsi după priviri, de parcă vă cunoașteți de-o viață.

 

 sursa: adme.ru

 sursa foto: adme.ru

Recomandăm
Noi pe Facebook