Monica Bellucci: citate de colecție

Monica Bellucci: citate de colecție

Cele mai bune afirmații de viață a adoratei actrițe pe care bărbații au supranumit-o ”Zeița italiană”.

Monica Bellucci –” Zeița italiană”, femeia la care visează mii de bărbați, o actriță irepetabilă. Carisma și feminitatea ei nu lasă nici un bărbat indiferent. Monica e mamă a doi copii minunați, ea cunoaște trei limbi și adoră yoga.

Monica Bellucci: Citate de colecție.

 1. Nouă nimic nu ne aparține, nici soții și nici copiii. Suntem capabili doar  să împărtășim ceva cu oamenii dragi.
 2. Omenirea poate să-i ierte omului inteligența, talentul, dar frumusețea  niciodată
 3. Femeia poate iubi așa, ca și cum nu va pleca niciodată. Dar s-ar putea să vină o zi când va pleca ca și cum nici nu te-ar fi iubit  niciodată.
 4. Pentru mine să îmbătrânesc – înseamnă să devin mai bună!
 5. După mine, e o prostie, fiind tânără și frumoasă, să devii o piesă de decor a unui bogătaș și să te consumi doar în  petreceri. Frumusețea ar trebui să ne ajute să găsim armonia, iubirea și sensul în această lume nebună.
 6. Cunoştințele umane în sfera tehnologiei au crescut semnificativ  dar nu şi în sfera sentimentelor.
 7. Frumusețea pentru femei devine o problemă numai în două cazuri: atunci când ea nu este, sau atunci când nu există nimic în afară de frumusețe.
 8. Pentru nimic în lume nu-mi doresc să am din nou 20. Acum sunt mai fericită decât atunci, pentru că la acea vârstă, noi abia începem să ne autocunoaștem, încercăm  să  ne dăm  seama ce vrem să fim, suferim din cauza lipsei de încredere în sine. Acum știu exact ceea ce vreau și ceea ce nu vreau.
 9. Frumusețea devine vie și interesantă atunci când este ascunsă sub îmbrăcăminte.
 10. Feminitatea  este armonie, naturalețe și senzualitate.
 11. Nu înțeleg femeile care afirmă că dorințele bărbaților le umilesc. Eu cred că ele, pur și simplu, nu sunt în armonie cu sine.
 12. Eu le spun mereu fetelor tinere: "Învață să-ți iubești corpul!". La urma urmei, ideal nu există și este clar că femeile cu forme apetisante, nu sunt mai puțin atrăgătoare decât cele slabe. Trebuie doar să înveți să te accepți așa cum ești.
 13. Confortul interior este asigurat nu de felul în care arăți la exterior, ci de felul în care te simți în interior.
 14. Frumusețea este  cu adevărat o forță, doar atunci când știi cum să o folosești. E ca și cum ai avea un  Ferrari dar nu știi să-l conduci  ea nu-i de nici un folos.
 15. Nu e nevoie să urăsc oamenii care sunt geloși, pentru că ei recunosc că tu ești cel mai bun.
 16. Fiecare femeie adoră să fie iubită.
 17. Iubirea trăiește numai în cazul în care există respect reciproc și libertate. Dorința de a poseda - este absurdă.
 18. Cineva mi-a spus că toți artiștii au în interior ”Frumoase Adormite” și de fiecare dată când joacă un rol, una din aceste frumuseți se trezește. În interior, avem totul. Trebuie doar să vedem asta.
 19. Niciodată nu voi fi suplă. Sunt prin natura mea leneșă. Îmi place să mănânc.  Doar așa sunt adevărată și nu intenționez să devin falsă.
 20. Nu contează cât de puternică este femeia, ea oricum așteaptă un bărbat mai puternic decât ea. Și nu pentru a o priva de libertate, ci pentru a-i da posibilitatea să fie slabă.

 

sursa:cluber.com.ua

Recomandăm
Noi pe Facebook