Instrucţiuni pentru viaţă

Instrucţiuni pentru viaţă
google.com

  1. Primul lucru care-ţi va aparţine va fi corpul tău, el poate să-ţi placă şi poate să-ţi displacă, totuşi va fi unicul lucru pe care-ţi va sta în puteri să-l modifici.
  2. Vei fi nevoit să înveţi în şcoala cu denumirea "Viaţă" pe planeta Pămănt, fiecare om şi fiecare eveniment vor fi o lecţie pentru tine.
  3. Nu există greşeli, doar lecţii, eşecurile, sunt şi ele o treaptă spre succes.
  4. O lecţie se poate repeta de mai multe ori sub forme diferite, pănă cănd vei înţelege unde ai greşit. Dacă nu vei învăţa sistematic, lecţiile vor deveni tot mai anevoioase, şi numai după ce vei înţelege perfect lecţia precedentă, vei trece la următoarea.
  5. Toate problemele tale se reflectă din interior. Dacă vei face careva schimbări în lumea interioară, cu siguranţă problemele exterioare vor dispărea.
  6. Vei înţelege că ai învăţat lecţia abia atunci cănd comportamentul tău se va schimba. înţelepciunea vine o dată cu experienţa, mai bine mai puţin şi bine, decăt mult şi deloc...
  7. Nu există un loc mai bun decăt acela unde te afli acum. "Acolo" nu poate fi mai bine decăt "aici". Atunci cănd vei înceta să te găndeşti la "acolo", "aici" cu siguranţă va fi mai bine.
  8. Cei din jurul tău te reflectă pe tine. Tu nu poţi să iubeşti sau să urăşti ceea ce vezi în alţii dacă tu însuţi nu ai aceste calităţi sau defecte.
  9.  Viaţa este o pănză albă, tu eşti pictorul care o va crea. Dacă tu însuţi nu eşti responsabil de picturile tale, nimeni n-o va face în locul tău.
  10. Vei primi exact ceea ce-ţi doreşti. Tu însuţi, subconştient vei alege cantitatea de energie pe care o vei cheltui pentru un lucru sau altul, pentru oamenii pe care-i vei ademeni, fie buni, fie răi. Totul depinde de tine, de ceea ce într-adevăr îţi doreşti. Unica metodă de a înţelege ce-ţi doreşti cu-adevărat este de a vedea ce ai obţinut pănă în prezent. Poate merită să schimbi ceva în găndurile tale?!

 Sursa: cluber.com.ua

Recomandăm
Noi pe Facebook