Așa am fost educat

Opinia bărbăteasă despre relații — dragoste, încredere și obligații. Atăt de frumos scris.

Așa am fost educat

Așa am fost educat. Sunt ferm convins că fetele demne nu-și petrec zilele în cluburile de noapte, nu obțin bani acolo și nu se vănd.

 Cred — poți renunța la tot pentru a petrece alături de persoana iubită încă 5 minute. Și te poți lipsi de multe pentru a transforma aceste 5 minute într-o veșnicie.

 Sunt ferm convins — relațiile se construiesc prin încredere. Iar dacă spui un „te iubesc” aceste cuvinte îți impun anumite reguli. Chiar și frica de a pierde persoana iubită.

Așa am fost educat. Consider — comportamentul decent e factorul decisiv în caracterul unei domnișoare. Decența domnișoarei — măndria partenerului.

 Cred cu vehemență — înjurăturile sunt de neiertat unei domnișoare. O adevărată lady nu și-ar permite să vorbească urăt.

 Afirm că o femeie ușuratică nu e femeie. E o proastă, iar răsplata pentru comportamentul ei va fi  o viața personală eșuată. Persoanele ușuratice sunt folosite ca material, care poate fi schimbat cu ușurință..

Așa am fost educat. Prietena mea, e doar a mea. Din toate punctele de vedere. Și doar a mea. Privirea ei nu va căuta în jur niciodată ceva mai bun, e încrezută în sine și independentă

 Aceste valori ale vieții sunt însușite împreună cu educația, le voi transmite copiilor mei așa cum a făcut-o tatăl meu de la bunel. De aceea în familia noastră întotdeuna au iubit mamele, soțiile și fiicele.

 

sursa: cluber.com

sursa foto: cluber.com

 

Recomandăm
Noi pe Facebook