Adevărata putere a prezentului

Adevărata putere a prezentului

 Dragă prietene, toate problemele se rezolvă într-un singur punct  în timpul prezent. Alt timp pur și simplu nu există, trecutul și viitorul sunt o iluzie creată de creierul nostru.

Pentru a trăi cu adevărat, în armonie cu voi și cu cei din jurul vostru, e bine să începem prin a ne rezolva problemele ce vin din interior. Noi suntem locul unde ia naștere Viața, unde se unesc energiile universului ce formează fluxuri, avem dreptul de autor asupra reflecțiilor noastre interioare.

Întoarce-te în punctul zero, la sursă, în sine și acționeză așa cum îți va dicta propriu univers  intuitiv. Complexitatea  procesului constă în lipsa regulilor și convingerilor, nici o obligație, doar forma primară de a crea din nimic.

Tu ești cel ce dă sens prezenței tale, fără să generezi vreun proces de etichetare sau de judecare.

Universul e un computer gigant ce procesează informația ce vine de la tine și-ți oferă posibilitatea de a genera rezultate, având dreptul de autor la propriile creații. Rezultatul final al acestui proces este  Sinele.

Savurează.

Când vei atinge starea de echilibru, vei simți uniunea dintre interior și exteriorul infinit ca stare de omniprezență, armonie și liniște. Nu vă faceți griji în privința lumii exterioare, de societate, toate fac parte dintr-un sistem de concepte abstracte, lumea este un tot întreg, indivizibilă și depășește imaginația noastră.

Baza de date de șabloane și de idei preconcepute nu-ți vor crea o viață fericită. Deschide-te Prezentului, acceptă ceea ce ești și crează-ți realitatea așa cum o știi doar tu.

Nu-ți fie frică

Să ai o cale fericită! Tot de ce ai avut nevoie acum știi, e timpul să te eliberezi de aceste concepte. Legile vieții lucrează în mod automat, indiferent dacă le conștientizezi sau nu, dacă le aplici sau le ignori. Bucură-te de acest moment, pentru că acest moment este viața ta. Pe fir!

Universul tău

sursa: cluber.com.ua

 

Recomandăm
Noi pe Facebook