7 tipuri de atingeri pe care soțul tău și le-ar dori de la tine

7 tipuri de atingeri pe care soțul tău și le-ar dori de la tine

Atingerile au un potențial miraculos — ele aduc beneficii pe plan fiziologic, emoțional și chiar spiritual. 

Pentru fiecare din noi, atingerile persoanei dragi sunt un moment foarte important. Prin atingeri se stabilește un anumit tip de contact, fie fiziologic, emoțional sau spiritual.

Acum este momentul să le reamintesc femeilor, cât de semnificative sunt atingerile pentru soții lor. Uneori femeile se distanțează de soții lor, din cauza comportamentului vulgar sau răcelei cu care sunt tratate.

Sper să vă pot ajuta să ajungeți la inima partenerului vostru, ca să știe cât de mult contează pentru voi. Îmbrățișările sau atingerile afectuoase, pot avea un impact miraculos asupra comportamentului său.

Deci, 7 tipuri de atingeri miraculoase

1. Atunci când el este  ocupat cu treburi casnice, aduceți-i o băutură,  va fi un semn pentru el că observați cât este de preocupat de crearea confortulului în cuibușorul vostru. Mergeți la el în timp ce lucrează și el va aprecia și vă va fi recunoscător. Aceste simple mici atenții îl vor încuraja să se implice în treburile casnice mai des.                     

2. Lăsați-i un bilețel în geantă, sau  în mașină și el va fi cu gândul  la voi toată ziua. Va munci din greu, mânat de dorința arzătoare de a se întoarce cât mai curând acasă.

3. Știu că masatul picioarelor poate părea un act de supunere a femeii în fața bărbatului, dar cel puțin luați aminte la această recomandare. Acesta poate fi luat drept echivalentul modern al spălatului pe picioare. E umilitor și poate chiar vulgar. Cu toate acestea, el va aprecia gestul ca o expresie a dragostei și a grijei acordate.

4. Probabilitatea ca soțul tău să-și dorească un buchet de flori se reduce la zero, dar un bilet la meci ar fi o soluție destul de bună și efectivă.

5. Planuiți ziua în așa mod ca să aveți suficientă energie pentru soț. Fiți cea cu inițiativa. Nu-l forțați să fie doar el inițiatorul.

6. Acordați-i suficientă atenție, fie zi sau noapte. În timp ce el privește televizorul, în timpul plimbărilor sau când sunteți la restaurant. Afișarea publică a  sentimentelor  va fi din partea voastră, ca manifest a iubirii față de el. Aceasta arată gradul de respect și de grijă, care este foarte rar întâlnit în lumea modernă.

7. Făceți-i masaj la umeri. Este o metoda bună pentru bărbați, de a scapa de stresul care îi afectează zona umerilor și a gâtului. Atingerea ta, îl va ajuta să-i alunge  tensiunea acumulată pe parcursul zilei.

Dulcea răsplată:

Credeți-mă, dacă o să faceți acest lucru cel puțin o dată, efectul va fi miraculos. De îndată ce va ieși din casă și până va dispărea după colțul străzii, urmăriți-l de la fereastră. Adresați-vă către Dumnezeu să-l binecuvânteze, exprimați-vă recunoștința pentru un cadou minunat, ce Dumnezeu vi l-a dat în ființa soțului vostru. Probabilitatea că o să vă vadă ori, o să afle ce-ați făcut pentru el e mică, dar atingerea voastră se va înfăptui prin mâinile Domnului, datorită recunoștinței pentru tot ce a făcut pentru voi.

Acordați-i atenție soțului vostru. El are nevoie de ea. Nu vă zgârciți să dăruiți dragoste și afecțiune, pentru că dragostea adevărată nu are limite.

Neil Kennedy

sursa: cluber.com.ua

Recomandăm
Noi pe Facebook