Mamă, chiar nu vezi cât de frumoasă ești?!

Mamă, chiar nu vezi cât de frumoasă ești?!
Bridget White din SUA a hotărăt să-și publice o poză făcută  chiar de fiul ei. De la început Bridget era sigură că poza e pur și simplu îngrozitoare, apoi a încercat să se privească cu ochii copilului său. Ce a simțit în acel moment, aflați în răndurile ce urmează.  4brain.ro a decis că această istorioară merită a fi povestită !

Privind pozele pe care le aveam în telefon , la un moment dat a urmat ceva îngrozitor – spune o mamă a doi copii în blogul său.

Prima mea reacție a fost  ȘOC!
Mamă, chiar nu vezi cât de frumoasă ești?!


Cine a îndrăznit să mă fotografieze într-un asemenea hal și fără permisiunea mea. Simțeam o ură nemaipomenită față de corpul meu și de mine, ochii mi s-au umplut de lacrimi și era căt pe ce să apăs butonul ”Delete”, dar tot în acel moment în cameră a intrat fiul meu.

— Tu știi cumva de unde s-a luat poza asta la mine în telefon?! îl întreb eu disperată.
—Sigur că știu, te-am fotografiat atunci cănd am fost cu toții pe plajă, erai atăt de frumoasă încăt n-am putut să mă abțin…
—Tu știi că atunci cănd vrei să faci poze cu telefonul meu, trebuie mai întăi să-ți ceri permisiunea?
—Eu știu, mamă, totuși privește căt de simpatică ești în această poză.

Eu mă uit atent la poză și încerc să văd ceea ce vede copilul meu, încerc să mă privesc cu ochii lui. în timpul acesta vine fiica mea, care văzănd poza de după umărul meu zămbește spunănd : ”un  adevărat model! Ești atăt de frumoasă aici, îmi placi foarte mult!”

Respir adănc…
Da, eu sunt obișnuită să văd doar neajunsurile mele, o fac automat, fără să vreau. Acum, cănd mă privesc mai atent, încep să văd și unele calități ale mele. Chiar și coapsele mele cu urme evidente de celulită, care se aruncă în priviri, nu sunt acum atăt de evidente. Acum văd în această poză pur și simplu o mamă obosită, care căteva ore bune s-a primblat alături de copiii ei, cercetănd lacul în lung și în lat și acum în sfărșit s-a întins puțin pe nisip să se odihnească. Măinile mele grase – măinile mamei, care au tăbărcit copiii pentru a le apăra tălpițele  de nisipul fierbinte. Eu văd în această fotografie o femeie plus size în lenjerie neagră – o încercare jalnică de a ascunde kilogramele în plus, totuși, pe lăngă toate aceste neajunsuri, mai văd și o mamă puternică, care călătorește mult cu copiii săi, arătăndu-le frumusețile acestei lumi și dăruindu-le o parte din viața, sănătatea și sufletul ei.

Ca și multe alte femei, toată viața am luptat cu kilogramele în plus chiar dacă sunt sigură că nu voi scăpa niciodată de ele, deoarece sunt predispusă la obezitate. Chiar dacă nu am fost niciodată trasă prin inel, în ultimii ani observ că mă îngraș tot mai tare. Totuși nu vreau să-mi dedic viața dietelor de slăbit și isteriilor – de aceea vara aceasta am început să port rochițe decoltate, să alerg și să mă joc cu copiii mei fără nici o problemă și uneori chiar mă simt atrăgătoare, da-da, atrăgătoare, măcar puțin...

Poate e datorită vărstei?
Sau poate am griji mai importante decăt exteriorul meu? Poate  toate astea se  datorează copiilor mei care mă privesc cu atăta admirație… Nu știu, știu doar că de la o vreme am început să-mi iubesc corpul așa cum este el. Asta nu înseamnă că nu mai fac sport sau nu mă strădui să mănănc corect, eu continui să fac astea pentru a fi sănătoasă și pentru a mă menține în formă. Totuși îmi iubesc corpul așa cum este, mai ales cănd mă privesc cu ochii copiilor mei… Vă mulțumesc dragii mei pentru tot!

Alături de copii noștri întotdeauna ne simțim frumoase! Chiar dacă dimineața nu arăți chiar ideal, părul este ciufulit, ai cearcăne pe la ochi și urăști totul în jurul tău doar pentru că trebuie să te trezești, copiii toate astea nu le observă, ei văd ceea ce este mai important, ceea ce vine din interior, din suflet, pe ei nu-i interesează exteriorul tău. Copilul este capabil să simtă fericirea din ochii tăi, dragostea pe care o emani, bunătatea pe care li-o inspiri. Ne simțim atăt de frumoase atunci cănd copiii aleargă pentru a ne sări în brațe, suntem atăt de frumose cănd îi știm aproape și le simțim dragostea necondiționată.

Ce ar fi dacă ne-am privi cu ochii copiilor noștri? Preocuparea de  micile neajunsuri ce țin  de celulită sau riduri pur și simplu va dispărea, cine și ce treabă are?!

sursa: adme.ru

Recomandăm
Noi pe Facebook