În fiecare dimineață când te trezești, primești 86400 dolari

În fiecare dimineață când te trezești, primești 86400 dolari

în fiecare dimineață, atunci cănd te trezești primești 86400 dolari cu o singură condiție, să-i cheltui pe toți într-o singură zi, banii rămași îți vor fi suspendați atunci cănd mergi la culcare — e un cadou, dar în orice moment joaca s-ar putea încheia.

întrebare: Ce-ai face tu cu banii?

El, a răspuns că va cheltui fiecare dolar pentru propriile capricii și pentru a cumpăra o mulțime de cadouri celor dragi. Ar fi folosit fiecare cent din acestă bancă magică, pentru a desena fericire în viața sa și a celor din jur, „chiar și a celor pe care nu-i cunosc, fiindcă nu sunt sigur c-aș fi capabil să cheltui pentru mine și apropiați 86400 dolari pe zi, dar ce insinuezi tu de fapt?”

— O astfel de bancă este disponibil oricărui din noi — timpul! Cascada abundenței din care, constant se scurg secunde... Fiecare dimineață trezindu-ne, primim un credit de 86400 de secunde ale vieții, iar atunci cănd adormim stocul se epuizează, iar ce nu ai trăit s-a risipit. în fiecare dimineață magia începe din nou, primim iar acel credit de 86400 de secunde.

Și noi, jucăm confom regulelor care nu pot fi evitate: banca ți-ar putea închide contul în orice moment fără a te anunța, viața se poate opri în orice clipă. Ce facem cu secundele noastre zilnice, cele 86400. O secundă din viață e mai importantă decăt un dolar, nu-i așa?

Marc Levy: "între cer și pămănt"

sursa: adme.ru

 

Recomandăm
Noi pe Facebook