Fenomenul: insomnie la ora 3 de noapte

Fenomenul: insomnie la ora 3 de noapte

Insomnia durează aproximativ 2 ore, după care omul adoarme din nou. Aceasta face parte din triada somnului.

Dormiţi aproximativ 3 ore, vă treziţi şi meditaţi 2 ore, după care iar adormiţi pe vreo 3 ore.

în decursul acestor 2 ore de nesomn, omul este dominat de gănduri negative vizavi de viaţa lui şi de oamenii care-l înconjoară. 2 ore de teroare din parte găndurilor, care-ţi trezesc nemulţumirea suscitată de anumiţi oameni sau de anumite situaţii, rulănd filmul horor al realităţii tale. De asemenea, persoana dată îşi face griji vizavi de viitorul său, cum va fi întălnirea de măine, cum să procedez în situaţia asta... şi totul imaginat într-un peisaj negativ.

Dacă te trezeşti la ora 3 de noapte, este un semn că ai vibraţii înalte şi aici nu poţi schimba nimic ....

Chinuit de insomnie, în toiul nopţii, Tu intri în dimensiunea creării, nefiind conştient de asta. 

Anume în această stare, capacitatea omului de-a transforma găndurile în realitate se intensifică şi se amplifică. în intervalul de la 3 pînă la 5 dimineaţa, Tu poţi crea realitatea ta. Fii atent la ceea ce găndeşti şi la ceea ce creezi.

în loc să-ţi faci griji sau să-ţi exprimi nemulţumirea faţă de cineva sau de anumite situaţii, începe să te găndeşti la ceva plăcut, dacă ai o dorinţă, imagineazăţi-o ca şi cum ea deja e realizată. Pictează în gănd peisaje luminoase, imaginează-te  fericit şi împlinit; dacă cineva e bolnav sau înglodat în probleme, imaginază-l bucuros, fericit şi sănătos.

Petrece acest timp productiv pentru tine, pentru că anume atunci găndurile tale au o forţă de materializare sporită. Dacă te macină găndurile negative, ele îţi vor dicta realitatea. Ele te vor domina şi nu te vor lăsa să evoluezi. Vei crea anume ceea de ce ţi-e frică.

Omul, intensificăndu-şi vibraţiile, devine asemeni Eu-lui său superior.

Uneori, oamenii care se trezesc în toiul nopţii, simt o frică demenţială, îşi imaginează că cineva este în dormitor, sau că cineva îi atinge, dar aprinzănd lumina, îşi dau seamna că aceasta este doar rodul fanteziilor lor.

Să nu-ţi fie frică, în jurul tău sunt entităţi care te ajută şi te iubesc, frica ta se naşte pentru că energia TA e mai joasă decît a altor entităţi, aşa şi trebuie să fie. Oamenii cu vibraţii înalte mănăncă mai puţin şi se satură mai repede, simt că Pămăntul şi lumea vegetală, natura — au conştiinţă. Acesta e un semn că ai vibraţii înalte, asemeni vibraţiilor de îngeri.

Oamenii cu vibraţii înalte atrag nu doar îngerii albi, ci şi pei cei suri şi negri.

Dacă nu doreşti să comunici cu nimeni din entităţile superioare —„izolează-te”. Eu folosesc un ritual slav străvechi de „izolare” — întinsă pe pat, aţipind, izolez camera pe 6 planuri — patru pereţi, podeaua şi podul, desenănd în gănd pe fiecare plan căte o cruce și

spunănd ferm — nu intraţi!

Avănd în vedere faptul că stăpănirea vibraţiilor înalte se moştenesc, am creat un ritual pentru fiicele mele: din copilărie, înainte de somn, le ”închideam” întotdeuna camera şi lăsam o uşă prin care să ies şi-o încuiam pe dinafară.

Stăpăniţi-vă capacităţile spre binele vostru şi a univesului.

Dacă ai insomnie, uite căteva sfaturi care-ţi vor fi de folos. Ca să normalizezi somnul, te sfătui să creezi un ritual pe care trebuie să-l urmezi cu sfinţenie şi excepţiile să fie o raritate.

  • Mergi la culcare şi trezeşte-te la aceiaşi oră.
  • înainte de somn aeriseşte camera, dar şi mai bine ar fi să lași un geam dechis.
  • O plimbare relaxantă înainte de somn, o baie caldă, un duş, te vor ajuta să te destinzi şi să te focusezi pe odihnă.
  • Evită să priveşti televizorul înainte de somn, mai bine citeşte cartea preferată.

 

sursa: cluber.com.ua

Recomandăm
Noi pe Facebook