Femeile după 30

Femeile după 30

O femeie de 30 de ani niciodată nu te va trezi noaptea să te întrebe ”La ce te găndești?”

Pe ea n-o interesează la ce te găndești. Dacă nu vrea să privească canalul de sport împreună cu tine, n-o să plăngă că e plictisită. în loc de aceasta se va apuca de treburile ei, fără să reproșeze. Știe foarte bine cine este, ce vrea și ce nu vrea să facă. N-o să-ți facă niciodată scandal într-un restaurant plin de oameni. însă dacă va crede că meriți să fii împușcat, va face asta cu inima rece  asta în cazul cănd va fi sigură că va scăpa de pedeapsă.

Femeie peste 30 sunt  suficient de sigure în sine pentru a-ți face cunoștință cu prietenele lor

Femeile mai tinere își pot evita chiar și cele mai bune prietene pentru că nu au încredere în partenerul său. Femeilor mature le este indiferent, dacă vei găsi prietenele ei atractive. Ea știe sigur că ele niciodată n-o vor trăda. La 30 femeile posedă o intuiție de oracol. Nu trebuie să-i mărturisești nimic – știe totul despre tine. Rujul roșu aprins arată bine pe buzele femeilor mature, ce nu poți spune despre domnișoare mai tinere. Dacă ai învățat să ignori căteva riduri aici și acolo, vei constata că femeile după 30 sunt mult mai sexy decăt cele tinere.

Femeile la vărsta de treizeci-și sunt sincere și deschise. îți vor spune direct, dacă ești un mitocan, sau te comporți ca unul din ăștia.

Nu va mai trebuie să ghicești ce atitudine are față de tine. Există multe motive pentru a admira femeile care au peste 30. îmi cer scuze, doamnelor, dar pentru bărbații cărora le place să spună: "De ce să cumpăr toată vaca, dacă pot primi lapte gratis", am vești bune. Astăzi, circa 80% de femei nu sunt interesate în căsătorie.

De ce? Pentru că înțeleg că nu are sens să cumpere un porc întreg pentru niște cărnăței.

 

sursa: cluber.com.ua

Recomandăm
Noi pe Facebook