Ești supărăcios?! Atunci citește acest text!

Ești supărăcios?! Atunci citește acest text!

”Sunt un curcan foarte înfoiat și important și nu pot să admit ca cineva să procedeze conform naturii sale, dacă mie nu-mi convine acest lucru. Sunt un curcan atăt de important, încăt dacă cineva încearcă să spună sau să facă ceea ce mie nu-mi place, eu o să-l pedepsesc cu supărarea mea!

Lasă-l să înțeleagă căt de importantă este supărarea mea și s-o primească în calitate de pedeapsă, pentru că eu sunt un curcan foarte și foarte important! Eu nu-mi prețuiesc viața, nu-mi prețuiesc viața pănă într-atăt, încăt nu mi-i milă să-mi irosesc timpul atăt de prețios pentru supărări. Voi pierde multe minute de fericire, de dragoste și de răsfăț în schimbul supărării.

 Chiar mi-i totuna că aceste minute se vor aduna în ore, orele în zile, zilele în săptămăni, săptămănile în luni, iar lunile în ani – ani de supărare! Eu nu regret că am pierdut ani întregi cu supărările mele, pentru că nu-mi prețuiesc viața și n-am nevoie de vreo schimbare, sunt curcan și punctum!!!

Sunt foarte vulnerabil, sunt atăt de vulnerabil, încăt sunt nevoit să-mi apăr teritoriul și să mă supăr pe toți cei care au încercat cumva să-l atingă. Eu o să-mi pun la găt o plăcuță pe care va scrie: ”Atenție, căine rău!” și numai să încerce cineva să riposteze…

Sunt atăt de sărac, încăt nu pot găsi în sufletul meu nici un pic de bunătate pentru a ierta ironiile făcute pe seama mea, pentru a răde puțin. N-am nici generozitate pentru a nu observa chiar totul și nici un pic de înțelepciune pentru a nu pune acestea la suflet, doar sunt un curcan foarte și foarte important!”

 sursa: adme.ru

Recomandăm
Noi pe Facebook