Cum funcționează logica feminină

Cum funcționează logica feminină

 într-o zi am decis să gătesc o salată ca să-i bucur pe cei dragi, salată cu piept de găină, oricum mi-a rămas o bucată bună de piept pe care cu siguranță n-o va mănca nimeni. 

în această salată trebuie neapărat să adaug ananas, deci am cumpărat ananas conservat, am folosit fructele, iar sucul a rămas, sa-l beau nu vreau, sa-l arunc nu pot, ce să fac?!

Aici mi-am amintit o rețetă de chec la care voi avea nevoie de suc de ananas, am făcut un chec foarte apetisant, iar aici iarăși dilemă: ce să fac cu albușurile rămase de la chec?!Doar n-o să le arunc, dar dacă le pun în frigider, cu siguranță va trebui să le arunc peste căteva zile. Am decis să fac o bezea din aceste albușuri, e destul de simplu,  nu-mi ia mult timp și  e foarte gustos. La această bezea am adăugat puțină coajă de lămăie rasă, lămăia a rămas cheală… Dacă o las în frigider se va usca foarte repede, ce să fac? Am decis să fac puțin sos pentru salată, se va potrivi de minune! Totuși pentru sos am folosit doar jumătate din lămăie, cealaltă jumătate va trebui s-o arunc, nu, îmi pare rău s-o arunc… Mai bine o să fac un sos din roșii cu suc de lămăie pentru spaghete. Am găsit în frigider un borcan de suc de roșii conservat de mine și am pregătit acest sos.. La sos am folosit doar jumătate din sucul de roșii, ce să fac cu jumătatea rămasă în borcan, doar n-o s-o arunc, e natural și încă e făcut de mine! M-am găndit puțin și am decis să fac o supă, dar foarte curănd mi-am dat seama că nu am nici verdeață nici cartofi, deci am plecat repede la magazin după ingrediente. Am cumpărat sfeclă, cartofi, verdeață, brănză, smăntănă, pastă de dinți, șosete (doar erau la reducere), papuci, căteva săpunuri (să am rezerve). în drum spre casă am trecut și pe la bancă să achit facturile, apoi am trecut pe la atelier să-mi iau pantofii de la reparație, apoi am mers repede la magazinul de păine să le iau copiilor chifle proaspete pentru școală. Abia de am ajuns acasă cu pungile adunate, am gătit supa, și deja n-am fost atăt de exigentă la ceea ce mi-a rămas din ingrediente. Am căzut în fotoliu moartă de oboseală, și abia atunci m-am găndit: 

Ce nebuna sunt, mai bine beam sucul cela de ananas!

sursa: adme.ru

Recomandăm
Noi pe Facebook