6 motive să te trezești la 6 dimineața

6 motive să te trezești la 6 dimineața

Adesea succesul în viață este comparat cu trezirea de dimineață. în ultimii 2 ani bloggerul Egoz Eyhi, se trezește la 6 dimineața. El este ferm convins că acest obicei i-a schimbat radical viața.

6 idei, motivaționale care te vor determina să te trezești dimineața. Redacția 4brain este convisă, în curănd vom deveni ciocărlii.

1.Veți avea timp în plus pentru a vă redescoperi

Mulți oameni nu reușesc să obțină succesul în viață fiindcă nu se pot concentra. Astfel, dacă îți începi ziua fără a analiza la ce ar trebui să te concentrezi în primul rănd, puțin probabil că vei reuși să te găndești la scopurile principale ale zilei în cursul acesteia.

Demonstrat, că în prima parte a zilei creierul funcționează mai eficient. Profită de acest timp pentru a lua viața sub controlul rațiunii, nu a emoțiilor.

2. Timp pentru a planifica ziua

Ciocărliile, au oportunitatea de a-și planifica ziua din timp. Un plan, coordonat din timp, îți asigură productivitate mai mare și economisire de timp.

Planificarea următoarei zile, seara e — neproductiv. E nebunește să planifici, atunci cănd creierul tău e obosit.

3.Dimineața e timpul perfect pentru a lucra asupra ta!

Cine a zis că e neapărat să fugi direct la oficiu îndată după ce te-ai trezit? în același timp toți afirmă că nu au timp îndeajuns pentru familie, sport, distracții.

Dacă te vei trezi la ora 6 dimineață, vei avea căteva ore în plus pănă la începerea zilei de lucru, pentru a ajunge la sala de forță. Atunci cănd te ocupi cu sportul de dimineață organismul asimilează mai multă endorfină. Acești hormoni se produc în timpul activităților fizice oferindu-ți o senzație de fericire și euforie. Doza de endorfină produsă dimineața va fi de ajuns pentru o zi de lucru.

4. Veți dejuna

Cu siguranță ați auzit că dejunul e cel mai important moment de alimentație. Dacă vă treziți mai dimineață, fără îndoială veți savura din el.

Cercetările la Școala de Sănătate Publică ”Hopkins Bloomberg”, au demonstrat că  obiceiul de a dejuna dimineața are o influență benefică asupra sănătății. Așa cum mașina are nevoie de benzină pentru a porni din loc, organismul tău are nevoie de alimente, pentru a funcționa bine. Mai ales dimineața.

5. E un obicei al oamenilor bogați!

în unul din articolele din New York Magazine despre Jack Dorsey, fondatorul ”Twitter”, a menționat pentru cititorii că-și începe ziua la 5:30. Dorsey folosește timpul de dimineață pentru a medita și a alerga 10 km.

Tim Cook, directorul general al companiei ”Apple”, își începe activitatea la ora 4:30 dimineața.

Richard Branson, fondatorul ”Virgin Group”, e la fel o persoană matinală. în unul din interviurile sale pentru Business Insider, el a recunoscut că se trezește la 5:45 și îndată începe activitatea. Lucrează la calculator după care dejunează.

6. Veți fi cu 2 pași înaintea tuturor

După cum demonstrează studiile, obiceiul de-a te trezi dimineața, îți descoperă latura creativă. Mai mult de atăt îți dezvoltă încrederea în sine: vei activa atunci cănd toți concurenții încă dorm.

M-am obișnuit că, cele mai problematice situații le rezolv pănă la ora 8 dimineața. Acest obicei mă asigură cu energie pentru tot restul zilei. Obșnuința de-a rezolva problemele de dimineață scade nivelul de stres și panică.

Apropo, dacă reușești să te trezești cu 2 ore și 30 minute mai devreme decăt de obicei, vei obține un beneficiu în valoare de 150 miunte lucrătoare într-o zi. Aceasta reprezintă 17 ore într-o săptămănă și mai mult de 70 ore într-o lună. 840 ore într-un an. Alegerea îți aparține.

sursa: adme.ru

 

Recomandăm
Noi pe Facebook