18 secrete ale femeilor, despre care bărbații nici nu intuiesc.

18 secrete ale femeilor, despre care bărbații nici nu intuiesc.

Femeile…Uneori ni se pare că știm totul despre ele. Dar, în aceiași clipă, toate cunoștințele noastre se transformă în vrăjeli, pe care femeia nici nu și le imaginează.

4brain divulgă 18 lucruri despre femei, de care bărbații nici nu intuiesc.

Atenție: Nerecomandat celor cu simțul umorului slab dezvoltat

Deci, femeile:

 1.   Dezbrăcatul le ia o veșnicie și se istovesc în cele mai penibile poze pentru a arăta cît mai suple.

 2. Plîng în fața oglinzii. Pur și simplu ca să se asigure că arată bine în acest moment. Deobicei, rezultatul descurajează.

 3. Admiră frumusețea altor femei cu mare rîvnă, și tot cu atîta rîvnă le invidiază.

 4. Pot să piardă o groază de timp pensăndu-și sprăncenele, încercănd că smulgă unicul fir de păr rebel, care nu vrea să cedeze nici în ruptul capului.

 5. Dansează streapteas în fața oglinzii pentru sine. Promit să nu să se dezbrace în fața altcuiva.însă încalcă regula.

 6. își cumpără o geantă enormă în care nu mai găsesc nimic după asta.

 7. Intenționat pot să nu răspundă mult timp la un mesaj de la un admirator, ca să-l țină în suspans.

 8. La teatru, restaurant, concert, femeile preferă să meargă la wc în grup. Asta le dă posibilitatea să mai bărfească.

 9. Pot să păngă fără motiv și să se simtă prost din cauza asta

 10. Zilnic sunt terorizate de «monstrul din garderobă» pe nume «nu am ce să îmbrac»

 11. Petreănd cu prietena o săptămănă de vacanță (la o stațiune sau cabană) odată întoarsă acasă o v-a suna pe aceiași prietenă să-și împărtășească impresiile.

 12. încep pregătirea pentru întălnire cu 2 sau 3 ore înainte, cu găndul că vor reuși să iasă la timp. Și se grăbesc în ultimile 10 minute, atunci cănd își dau seama că și-au machiat doar jumătate de față și din îmbrăcăminte au doar prosopul.

 13. Stau treze pănă tîrziu, pentru că oja cu care și-au vopsit unghiile încă nu s-a uscat și nu vor să se trezească și să și le vopsească din nou.

 14. Fac matematica «toaletei» de dimineață: calculează căt timp le rămăne pentru a ațipi, luănd în calcul și dușul, și, chiar dacă merită să facă dușul, merg înapoi în pat, mai dorm încă 10 minute, îți străng părul moțoc și pleacă la lucru.

 15. Pot să nu mănănce nimic toată ziua din cauza dietei stricte, iar noaptea să se furișeze la frigider și să mănănce pănă la refuz.

 16. Fiind la volan, pot să ocolească zeci de kilometri o scurtătură recomandată, doar pentru ca le e frică să nu se rătăcească.

 17. își doresc mult timp o haină care le-a plăcut la nebunie. Așteaptă reducerile. O cumpără și cănd o aduc acasă deja «nu-mi stă bine». Așa și apare «n-am ce îmbrăca»

 18. își cumpără ruj roșu. Se rujează. Se privesc în oglindă. Sunt sigure că arată demețial. Niciodată nu se mai folosesc de el.

 

Sursa: Adme.ru

Recomandăm
Noi pe Facebook