15 lucruri despre care ne e frică să le spunem părinților

15 lucruri despre care ne e frică să le spunem părinților

Sunt multe cuvinte pe care am vrea să le spunem părinților noștri, dar din anumite motive, ne e frică să le exprmăm. Pănă cănd noi înșine nu vom deveni mamă sau tată, ne va fi dificil să conștientizăm, prin căte încercări sunt nevoiți să treacă, îngrijorăndu-se pentru fiecare pas pe care-l facem și bucurăndu-se pentru fiecare reușită a noastră.

Mă găndesc la voi în fiecare zi

Chiar și atunci cănd sunt foarte ocupat, oricum mă găndesc la voi. Sufletul meu va fi legat mereu de sufletele voastre.

Sunt măndru de faptul că sunt copilul vostru

Chiar dacă nu v-am cerut lucrul acesta, nu am meritat asta, voi m-ați crescut sub acoperișul vostru. Mi-ați oferit toate condițiile necesare pentru a crește un om matur și independent

Apreciez tot ceea ce ați făcut pentru mine

Există o mulțime de lucruri mărunte care au rămas neobservate și pentru care nu v-am mulțumit. însă recunoștința trăiește în inima mea, pentru că nu-mi imaginez cum pot să trăiesc fără voi în această lume.

Vă înțeleg

Știu că nu sunteți ideali, că sunteți oameni. înțeleg că noi avem de trecut prin varii încercări și că nimeni nu e protejat de ele. Și, în pofida acestor încercări, voi mi-ați dăruit viață și susținerea de care am avut nevoie, pentru a-mi depăși propriile încercări.

Mi-e dor de voi mereu

Trăiesc departe de voi încercănd să-mi construiesc cariera și să-mi creez propria familie. Dar, chiar și la această distanță, mi-e dor de voi enorm. Poate că ar fi trebuit să fiu mai aproape de voi, dar știu că v-ați dorit mereu să-mi urmez visele. Așa că o să mă strădui din toate puterile.

Datorită vouă eu devin mai bun

Nu m-am dezămăgit și nici n-am dezămăgit pe alții; am reușit să devin un om generos și puternic. Datorită vouă, în sufletul meu arde focul compasiunii și al căldurii sufletești

Vă iubesc mai mult decît ar putea fi spus în cuvinte

Dragostea se exprimă mai mult prin fapte decăt prin cuvinte. Dar în sufletul meu este atăta dragoste, încăt, dacă ar fi s-o transpun în cuvinte, mi-ar lua o veșnicie.

 Ceea ce a trebuit să sacrificați pentru mine, răsună în inima mea

Capacitatea de a pune prioritar copii tăi, jertfind cu propriile interese, nu e data oricui. Dar voi ați depus tot efortul pentru asta. Și toate deciziile voastre  nu erau fundamentate pe egoism, ci pe ideia binelui colectiv.

 Frica de-a vă pierde mă obsedează

Trebuie să mă conformez cu idea că voi nu veți fi mereu în viața mea. Căndva nu voi mai avea părinți și lucrul acesta mă înspăimăntă. Cănd nu veți mai fi, știu că va trebui să merg mai departe. Dar nu știu cum voi trece peste asta.

îmi pare rău

Am făcut multe greșeli și aceste greșeli m-au ajutat să învăț multe lucruri noi. îmi cer iertare pentru greșelile mele și pentru răul pe care l-am făcut, cu voie sau fără de voie. îmi dau seama că uneori m-am purtat ca un egoist răsfățat.

Veți fi mereu cei mai buni prieteni pentru mine

Sunteți de neînlocuit. Veți fi mereu acele persoane cu care voi dori să împărtășesc cele mai deosebite momente din viața mea.

Sunteți eroii mei

Părinții mei mi-au dăruit atătea amintiri neprețuite și mă voi găndi la voi ca la cei mai mari eroi. Părinții mei nu doar mi-au dăruit viața- ei au fost alături de mine la cele mai periculoase cotituri.

Copii mei vor fi o parte importantă din viața voastră

Copii mei nu vor fi niciodată departe de voi. Ei vor fi fericiți să petreacă momentele de bucurie alături de voi.

Nu voi putea niciodată să-mi iau rămas bun de la voi.

Voi păstra cu grijă amintirile despre voi. Pentru că, chiar și atunci cănd nu veți mai fi, oricum o să-mi fiți  alături.

Sursa: Adme.ru

 

Recomandăm
Noi pe Facebook