Sharon Stone și-a dezgolit corpul și sufletul pentru o revistă celebră

Sharon Stone, celebră actriță de 57 de ani, și-a dezgolit trupul și sufletul pentru celebră revistă ”Harper's Bazaar”. Acestă frumoasă serie de foto în alb-negru este realizată de fotograful Mark Abrahams. Astăzi, Sharon Stone, de asemenea, povestește cât îi de greu să fie iarăși în top, după ce a suferit o hemoragie cerebrală în 2001.

I-a luat 2 ani pentru a învața să meargă și să vorbească din nou. După hemoragie cerebrală, Stone nu mai poate citi, șchiopătează cu piciorul stâng și are dereglație în vorbire:

”A fost umilitor. După ce am lucrat cu cei mai buni oameni din industrie, m-am trezit  după ”linie”. Port pantaloni urâți de casă, și un make-up care care se începe prin a pune un strфt de ”grund” alb pe fața mea. Dar după asta m-am gândit: Știi ce? Am fost aruncată din tren, iar acum am de gând  să mă târai pe un deal cu sticlă spartă, pentru a urca înapoi în trenul care merge un milion de mile pe oră, și să lucrez cum numai eu știu. Acum sunt mai puternică. Și pot fi foarte directă. Acesta cam îi sperie pe oameni, dar cred că nu e problema mea " —  a spus   Sharon Stone în ”Harper's Bazaaar”.

Sharon Stone și-a dezgolit  corpul și sufletul pentru o revistă celebră

Sharon Stone și-a dezgolit  corpul și sufletul pentru o revistă celebră

Sharon Stone și-a dezgolit  corpul și sufletul pentru o revistă celebră

sursa: boredpanda.com

foto:  Harper’s Bazzar

Recomandăm
Noi pe Facebook