Sfaturi unice de la Richard Gere, care ar trebui urmate

 Fiecare persoană, din momentul nașterii până în momentul începerii unei vieți independente, este ajutat de părinți, prieteni apropiați, rude să se adapteze în această lume complicate. Într-un fel sau altul, fiind influențat de sfaturile lor, acțiunile, explicațile privind aspectele pozitive sau negative.  Deci, la o anumită vârstă, o persoană are deja format sistemul său de valori, cu care trăiește și după care se ghidează. Desigur aici s-ar putea încheia formarea unei persoane, însă majoritatea preferă să evolueze. La rândul său, împărtășesc principiile lor cu alții, lăsându-i să decidă —  dacă merită a fi urmate.

Unul dintre principiile de viață ale celebrului actor de la Hollywood, bărbatul fermecător idolul a milioane de oameni din intreaga lume — Richard Gere,  merită cu siguranță atenția.

 Sfaturi unice de la Richard Gere, care ar trebui urmate

arincrumley

"Un exercițiu puternic și relativ simplu, pe care am început să-l fac acum câțiva ani.

Pe oricine aș întâlni în calea mea, fie o persoană sau o insectă, primul gând față de această creatură:

"Îți doresc fericire". Dar cel mai important lucru, este că acesta să fie întradevăr primul gând: "Îți doresc fericire." Această frază va schimba complet ceea ce se va întâmpla în continuare între tine și acea persoană.

Spun acest lucru din experiența personală. Uneori este foarte dificil, atunci când îți întâlnești dușmanul, când te afli față în față cu o situație neașteptată și dificilă ... Și exact în acest moment ai oportunitatea de-a crea în jurul tău un spațiu nou. Poți observa cum în el se naște emoția negativă și până a reuși să te influențeze, ai timp să o neutralizezi. Vezi totul așa cum este: se remarcă ignoranța, furia nu e altceva decât ignoranța din partea mea și a lor.

Schimbă,  lasă, transformă fiecare pas în dragoste.

„Îți doresc fericire!”

Încearcă și vei vedea cât de mult se va schimba viața ta. "

 

sursa: vicer.ru

Recomandăm
Noi pe Facebook