Un tată a fondat un nou stat, pentru ca fiica lui să fie prinţesă

Un tată a fondat un nou stat, pentru ca fiica lui să fie prinţesă

Emily Heaton a primit în dar de ziua ei un titlu de onoare.

Pentru asta, tatăl fetei, un fermier foarte inventiv din statul Virginia, pe nume Jeremiah Heaton, a reuşit să găsească acel unic loc pe planetă care nu aparţinea nici unui stat. Şi nu e de mirare, deoarece această întindere de pămănt este în pustiul dintre Egipt şi Sudan, iar noul stat a fost botezat Sudanul de Nord.

Bărbatul nu întămplător a hotărăt să-i facă fiicei asemena cadou, el i-a promis căndva fetiţei că într-o bună zi va deveni prinţesă. Şi iată în ziua cănd a împlinit 7 ani Emily într-adevăr a primit acest titlu.
Proaspăta prinţesă radiază de fericire că în sfărşit a devenit mebră a Familiei Regale şi este nespus de măndră de tatăl său care i-a oferit asemena cadou. 
Un tată a fondat un nou stat, pentru ca fiica lui să fie prinţesă
Jeremiah a cerut învoirea celor două state de a-şi face mica împărăţie, atăt autorităţile egiptene căt şi cele sudaneze nu au fost împotrivă, aşa că fermierul a devenit regele Sudanului de Nord al cărui teritoriu este de 2000 de km pătraţi. Statul deja a dat cerere la ONU pentru a fi recunoscut şi şi-a deschis şi o ambasadă în Danemarca.

Un tată a fondat un nou stat, pentru ca fiica lui să fie prinţesă

Jeremiah şi-a întrebat copiii ce ar vrea să facă cu cu noua avere, aceştia i-au răspuns că ar vrea să facă o grădină mare în acest pustiu care ar putea hrăni tot pămăntul.

Zis şi făcut, Jeremiah de îndată s-a apucat de agricultură pe teritoriul cu insuficienţe de apă. Mai mult decăt atăt, el a promis copiilor că va lupta din răsputeri pentru a obţine roade bogate.

Iar micuţa Emily în curănd va mai primi un cadou extraordinar, Compania Disney a fost inspirată de noua Familie Regală şi a deis să obţină dreptul de a ecraniza frumoasa ei poveste, unde Emily va fi desigur în rolul principal.

 Sursa: fit4brain.com

 

Recomandăm
Noi pe Facebook