Meryl Streep: "De azi nu mai tolerez..."

Un discurs genial despre ce nu trebuie să tolerăm în viața noastră. Bravo Meryl!

Meryl Streep: "De azi nu mai tolerez..."

Nu mai tolerez multe lucruri și nu pentru că am devenit arogantă, înfumurată sau rea. Nu, doar că am ajuns la o anumită etapă a vieții, în care nu vreau să mă obosesc pentru lucruri de nimic, care nu mă satisfac sau care ar putea să mă rănească provocăndu-mi durere.

De astăzi nu mai suport cinismul, critica excesivă și cerințele stricte față de persoana mea. Nu-mi mai doresc să mulțumesc oamenii care nu mă plac, să-i iubesc pe cei, ce nu mă iubesc și să le zămbesc celor, care nu mi-ar zămbi.

Nu voi acorda nici un minut oamenilor care mă mint sau încearcă să mă manipuleze. Am decis să nu mai supraviețuiesc fiind înconjurată de ipocrizie, minciuni, laude nesincere și ieftine.

Nu voi tolera nici persoanele inteligente dar arogante, nu mai acord atenție bărfelor, nu suport conflictele și comparațiile. Sunt ferm convinsă că lumea este alcătuită din contrarii, atăt de diversă de fapt. De aceea evit să fiu înconjurată de oameni cu caracter dur care nu se pot adapta.

Detest trădările și infidelitatea în relațiile de prietenie. Nu pot avea o înțelegere cu cei, incapabili de complimente sincere, cuvinte de încurajare și  nu voi putea avea o relație cu oamenii care nu iubesc animalele. Exagerările mă extenuează.

Apropo, pe lăngă toate acestea nu voi mai suporta oamenii care nu-mi merită răbdarea, fiindcă doar eu știu prețul ei.

 

Sursa: adme.ru

Recomandăm
Noi pe Facebook