După ce a urcat pe tron, regele Arabiei Saudite, a decis să facă un cadou pentru întreaga țară

După ce a urcat pe tron, regele Arabiei Saudite, a decis să facă un cadou pentru întreaga țară

Redacția 4brain nu încetează să admire gesturile frumoase, care transformă oamenii simpli în exemple demne de urmat. Iar acest articol e despre unul din ele.

în cinstea venirii sale la tron, noul rege al Arabiei Saudite, Salman bin Abdulaziz Al Saud, a dat ordin să fie plătite despăgubiri monetare tuturor funcționarilor publici, pensionarilor și studenților, în valoarea salariului pentru 2 luni, în total acest gest a costat 30 miliarde de dolari.

La fel regele a iertat sancțiunile a 500 de deținuți, în valoare de 130 mii de dolari. Iar toți deținuții de altă naționalitate au fost expulzați din țară fiindu-le suprimat accesul în regat, înlocuindu-le penitenciarul cu deportarea.
Pe lăngă toate acestea regele a pus la dispoziție, că toate cluburile literare înregistrate în țară, dar și cluburile din Super League campionatului de fotbal din Arabia Saudită să primească căte 2,5 milioane de dolari, toate centrele de caritate căte 520 milioane de dolari, Asociațiilor cooperativelor de solidaritate — 52 milioane de dolari, iar sindicatelor căte 2,5 milioane de dolari.

Aceste detalii regele a relatat pe pagina sa de Twitter, menționănd că — nici o remunerare nu va răsplăti suma necesară pentru poporul său.

 în prezent la profilul lui sunt abonați mai mult de 3 milioane de oameni.

 

sursa: adme.ru

Recomandăm
Noi pe Facebook