20 de citate de la Jeremy Clarkson

20 de citate de la Jeremy Clarkson

 Ex-prezentatorul emisiunii  populare Top Gear,  Jeremy Clarkson, este cunoscut pentru limba sa  ascuțită cu care, după cum spun unii, poți chiar să te razi.  4brain a ales pentru voi 20 cele mai bestiale citate rostite de acest om,  care se pricepe în viața la fel de bine ca și în mașini. Iată și argumentele.

 

 1. Nu înțeleg de ce e nevoie de benzi speciale pentru autobuze. De ce cei care nu au bani, trebuie să meargă  mai repede decît mine?
 2. Din păcate hainele mă interesează doar dacă cineva se ascunde în ele.
 3.  După părerea  mea, Ferrari  este pur și simplu o replică diminuată a lui Dumnezeu.
 4. în Italia, există o singură limită de viteză - viteza maximă a autovehiculului vostru.
 5. Acei ruși care își pot permite să zboare, au avioane private. Iar cei care nu pot, trăiesc în locuri părăsite, fierb napii și nu-și pierd speranța.
 6. Principala sarcină muzicii moderne, e să scoată din sărite părinții.
 7. Nu cu mult timp în urmă, am citit undeva despre cum sunt plătit în realitate. Și știți ce vreau să spun: dacă într-adevăr căștigam așa sumă, demult mi-aș cumpăra un iaht enorm.
 8. Cu cît mai mult  trece timpul, cu atăt mai dificil e să suni oamenii pe care nu i-ai văzut ani de zile. Dacă cineva te sună după o pauză de cinci ani, sunt posibile două variante:  ori a rămas fără lucru, ori fără soție.
 9. Știm cu toții că  mașinile cu litrajul mic sunt mai utile, decăt mașinile sport – cum e folositor uleiul de pește și jogging-ul de dimineața.
 10. Nu știu de unde a apărut Lada cu care am mers. Sau cine a făcut-o. Pot doar să ghicesc că cel care a făcut-o, a fost  foarte supărat pe ceva.
 11. Submarinele nucleare britanice sunt  considerate nesigure ... Oare de ce? Probabil pentru că nu au o rampă pentru scaune cu rotile.
 12. SUA –  sunt 250 de milioane de ticăloși, care singurii și-au  interzis să folosească cuvăntul "ticălos".
 13. Arta adevărată, e ca și blugii de marcă, nicodată nu se va demoda. Oare e posibil să auzi: ”Ei, asta-i Mona Liza. Ea nu mai este în vogă!”  
 14. Dacă ați achiziționat un BMW 645Ci, seria 6, vă sfătuiesc să plecați de la prieteni cu spatele, astfel încăt aceștia să nu observe partea cea mai urătă a masinii.
 15. Unica persoană de pe planetă care arăta bine pe bancheta din spate a unui convertibile cu patru locuri – a fost Adolf Hitler.
 16. A spune la masă, că tocmai ți-ai cumpărat un Nissan Almera, - este ca și cum ai spune că suferi de Ebola și ești cît pe ce să strănuți.
 17. Cănd am insomnie, trag o privire la fotografie Toyota Camry, după care adorm ca un copil.
 18. Am întălnit domnișoare frumoase la volanul Toyota Prius, femeile fermecatoare în Peugeot. Dar de ce Renault este condus doar de niște cotoroanțe?
 19. Viteza niciodată nu a omorăt pe nimeni, dar oprirea bruscă în mijlocul drumului ... – asta  ceea ce ucide.
 20. Așa sunt toți rușii. Noi purtăm maiourile cu inscripția «No Fear». Ei au scris lucrul ăsta în ochi.

sursa: adme.ru

 

Recomandăm
Noi pe Facebook