O lecție prețioasă de la propria fiică

O lecție prețioasă de la propria fiică

În viață este important să fii capabil să ierți chiar dacă nu este întotdeauna ușor. Uneori chiar și pe dușmani cei mai mari e cu putință de iertat, pentru că tot negativul care omul îl adună în interior, se răsfrânge doar pe el și pe nimeni altcineva. Povestea aceastei fetițe părea incredibilă, dar este de fapt adevărată.

 "Acum, fiica mea are 11 ani. De 7 ani ea nu și-a mai văzut tatăl. Ultima dată când ne-am întâlnit, fiica avea 2 ani. El și cu mine am ajuns la un numitor comun de ai permite să renunțe la drepturile parentale și să nu plătească pensia alimentară. Am fost de acord pentru a-mi  proteja copilul de la suferințe inutile. Probabil, aceasta a fost o mică contribuție pentru absența suferinței și a frustrarilor. Fiica știa cine e tatăl ei și de ce nu este cu noi. Nu încercam să-i spun ”povești” precum că tatăl ei lipsește din cauza serviciului, fiind un agent secret ori cosmonaut. Când a împlinit 4 ani, am aflat că fostul meu soț e bolnav de cancer. Am fost de acord să ne întâlnim în parc. Deși a cerut două ore, în realitate a stat doar douăzeci de minute. Apoi a plecat.

Peste un an, un prieten comun mi-a spus că fostul soț are o altă familie și copii. Noutatea m-a surprins. Feteța mea a auzit totul... Am încheiat conversația pe loc și am urcat de îndată în mașină. Ea a fost atât de calmă! Știți ce mi-a spus?

"Mamă, ce bine! Tata în cele din urmă a învățat cum să fie cu adevărat un tată. Sunt atât de fericită pentru copiii lui... "

După mulți ani în care am fost stăpânită de sentimete de supărare, ură față de acest om, am reușit să-l iert datorită cuvintelor fiicei mele!"

sursa:vicer.ru

Recomandăm
Noi pe Facebook