O întâmplare în aeroexpres sau cum am salvat o pereche de la divorț

O întâmplare în aeroexpres sau cum am salvat o pereche de la divorț

În una din zile, călătoream în aeroexpres, iar în fața mea se certa un cuplu de tineri căsătoriți. Ceartă după toate regulile: aici și telefonul aruncat (într-un om) și smulgerea genților (femeiei), o ceartă ușoară (reciprocă), strigăte pe tot vagonul: "prostule! Capră! Du-te dracului! Plec și i-au fiul!" după care urmează lacrimi (de femeie) și tăcerea ucigătoare (masculină). În definitiv o situație cunoscută, după o vacanță lungă, între două persoane obosite, dintre care una este într-o criză existențială, sfântul SPM!

În acest timp, vorbeam la telefon, iar interlocuitorul auzind tot ce se întâmplă în vagon, întreabă ce se întâmplă.

Și atunci îi răspund, că uite, chiar în fața ochilor mei un bărbat devine liber, îți imaginezi... încă puțin, 5 minute și gata! Ei, cât acolo 2 luni pentru divorț... Și eu aici prima în rând... Nu, nu știu despre bunurile materiale... Da, au un copil... Dar asta nu mă sperie,  e doar 25% de alimente din salariu... Da, e drăguț... Da, îmi place...

Cei doi s-au liniștit, căci acum aveau altă grijă, pe mine. Am spus toate aceste lucruri zâmbind bărbatului, iar el mi-a zâmbit reciproc. După ce și-a schimbat locul, lăsând soția singură pe scaun, mi-a mai zâmbit de câteva ori. Soția lui a mai plâns ceva timp, s-a sculat, mi-a arucat o privire critică și s-a așezat alături de soțul ei, unde a început să-i vorbească dulce, sărutându-l pe gât. Când au ieșit din vagon, ea îl ținea strâns de mână și mi-a mai aruncat câteva priviri răutăcioase.

Iar eu... o zână adevărată. Am salvat un cuplu de la divorț

 

sursa: adme.ru

Recomandăm
Noi pe Facebook