Intriga de pe facebook

Intriga de pe facebook

O poveste emoționantă și amuzantă de Anna Kant despre dragostea care nu are vârstă și rolul rețelelor sociale în relații.

Tatăl meu de 70 de ani și mama de 58 de ani, au făcut pasiune pentru Facebook, e amuzant și simpatic, ce se poate întâmpla între două persoane.

Deci, cu ceva timp în urmă tata pe Facebook a găsit-o pe o oarecare Daniela, de la care mama cu mult timp în urmă l-a furat pe tata. Și această Daniela îi scria mesaje în fiecare zi. La început scria despre cum s-a aranjat în viață, despre soț, fiică, fiu, nepoți. Dar în ultima vreme mesajele ei sau schimbat în "suflețelul meu, soarele meu, mi s-a făcut dor, ce mai faci?". Și tatăl îi răspunde ca un prostuț: "Tocmai am venit de la lucru."

Totul decurgea în liniște și pace până când mama care se afla în apropiere, nu a citit mesajul Danielei ”Bună, soarele meu!” cu o mulțime de pupici. Sub egida mamei, tatăl i-a răspuns: "Da, am multe în comun cu soarele, de ne privești mult timp ți se face a plânge".  Mama a râs cu poftă, lu' tată nici nu i-a pasat, iar Daniela nu a înțeles și a continuat să scrie. Tata atunci i-a scris direct: "Soția e chiar alături de mine." Ea a încetat.

Dimineața tata a plecat la serviciu. Mama, și-a sunat prietena și a cerut sa-i explice cum să folosească de Facebook. Aceasta la rândul ei i-a spus câte ceva la telefon. Mama a intrat în mesaje și acolo din nou Daniela: "Soția ta este alăturea? Ce coșmar! Avertizează-mă data viitoare, te rog. Te voi aștepta pe site, sufletul meu. Cu nerăbdare!" și din nou o grămadă de emoticoane.

Aici mama nu s-a putut abține și m-a sunat deja pe mine, cerându-mi sfatul cum să pună o virgulă. Am fost surprinsă, pentru că mama mea nimănui niciodată nu i-a scris, ea sună pe Skype, sau caută câte ceva pe Google ori pe YouTube, de ce oare avea nevoie de virgulă?

Mama mi-a povestit toată drama. Mai pe scurt, i-a trimis un mesaj Danielei. Sună așa: "Deci eu sunt, nevasta. Și ție, bătrână nebună , oare nu ți-e frică că am să-i fac o vizită soțului tău?" Linie de dialog și semn de întrebare mama nu a găsit, dar cred că Daniela și așa a înțeles totul.

Azi le-am sunat părințiilor pe Skype, întreb care e deznodământul. Mama e fericită că l-a forțat pe tata s-o șteargă  din prieteni pe Daniela. Am râs cu hohote. Trebuie să vă spun că tata e un om liniștit și inteligent, și mama mea, ei bine, mama mea e ca și mine, doar mai inteligentă, mai vicleană și mai puternică. S-a apropiat tata de Skype și a început a se lamenta, "Anna, ce coșmar! Mama ta e o nerușinată! Eu mai nimic, iar ea i-a scris femeii că e o nebună bătrână, și că și-a ieșit din minți! ". Mama râde. Tata: "Ea m-a obligat chiar s-o șterg."  Mama: "Da, l-am impus, tu continuă!". Tata: "Da, am să mă tângui! ". Mama: "Și de ce mă rog? Uită-te la el! ". Tata: "Pentru că acolo eram soare și suflețel, iar aici ”Gheorghe, mama măsii!".

Și râd împreună și se îmbrățișează. O duioșie totuși.

sursa:cluber.com.ua

Recomandăm
Noi pe Facebook