Întrebarea care a schimbat viața lui Steve Jobs

De la înființarea companiei Apple în 1976, geniul tehnologiilor Steve Jobs aproape tot timpul a lucrat la dezvoltarea acesteia. A fost prezent la fiecare reuniune și doar o singura dată si-a permis sa absenteze de la aceasta.

"Motivul, probabil, a fost unul serios?" - ai putea crede. Cum ar putea o astfel de persoană dedicată și responsabilă sa nu vina la intalnire de lucru?

De fapt e foarte simplu: Jobs nu a venit atunci pentru ca avea o intalnire cu o tanara frumoasa, care mai târziu i-a devenit sotie.

Întrebarea care a schimbat viața lui Steve Jobs

In ziua ceea Steve tinea un discurst la Universitate. In auditoriu se afla viitoarea sa sotie, a cărei numele a fost Lauren Powell. I-a plăcut lui Steve, și el a decis să se întâlnească cu ea după discursul său.

Au schimbat numerele de telefon.

Steve nu a vrut să aștepte mult timp și în aceeași zi a decis s-o invite pe Lauren pentru a lua cina cu el. Dar, cum se întâmplă adesea, a aparut un obstacol, o întâlnire de afaceri programată.
Stând în mașină, Steve si-a pus o întrebare foarte importantă: "Ce as fi făcut dacă aceasta ar fi fost ultima zi din viața mea?". După cateva secunde s-a întors repede la universitate, a gasit-o pe Lauren și a invitat-o cu el. Din acel moment nu s-au mai despartit niciodata.

Întrebarea care a schimbat viața lui Steve Jobs
 
A înțelege că viata nu e vesnica este o înțelepciune adevarata. Și dacă omul isi aminteste de asta, in sufletul se naste pasiune, apare curajul de a-și asuma riscuri și atunci se cufunda în cel mai captivant joc, pe care il numim viață.

Puneti aceasta întrebare de multe ori. Te va ajuta să te concentrezi asupra lucrurilor importante. Fă-o înainte de a fi prea târziu!

Chiar acum, ce ai face dacă astazi ar fi fost ultima zi din viata ta?

sursa: adme.ru

Recomandăm
Noi pe Facebook