Trebuiau să demonstreze că sunt soț și soție şi au făcut un lucru atât de simplu

4brain îți prezintă o istorioară adevărată, care demonstrează — dragostea adevărată e în lucruri simple.Trebuiau să demonstreze că sunt soț și soție şi au făcut un lucru atât de simplu

Un cunoscut povestea cum a obținut cartea verde pentru soție:
Cănd s-au cunscut el locuia de multă vreme în SUA, ea studia acolo. Pentru a schimba viza de student cu una permanentă, trebuiau să susțină un interviu în departamentul de imigrare.

Soții erau interogați separat, primind întrebări dure la adresa celuilalt, după  care răspunsurile lor erau comparate, pentru a descoperi căsătoriile fictive. Se spune că perechile care locuiesc împreună de mult timp, nu reușeau să treacă de interviu din cauza erorilor despre culoarea albiturilor sau a periuței de dinți.

însă, la Mihai și Oana dragostea și căsnicia sunt căt se poate de adevărate, un „argument” toamna începe clasa a doua și încă unul urmează. Dar în momentul interviului, trăiau în orașe diferite, nu puteau sta împreună (el lucra, ea studia), se întălneau de vre-o 5 ori în diverse călătorii, iar despre obișnuințele altuia nu puteau cunoaște.

învățau culoarea periuțelor de dinți și se temeau să dea greș. întămplător, Mihai vede un anunț „Te ajut să susții interviul pentru cartea verde. Garanție 100%, plata în urma interviului”

A telefonat și s-au întălit. O cameră cu inscripția „Notar”, unde îi întămpină un evreu bătrăn, care vinde cărți și primește colete din străinătate. După ce l-a ascultat pe Mihai, evreul îi răspunde:

— Tinere, toate aceste întrebări despre culoarea periuțelor de dinți nu e esențialul. Cel mi important e holul în care perechea așteaptă interviul. Acolo sunt amplasate camere de supraveghere, pentru a descoperi adevăratele relații atunci cănd oamenii sunt siguri că nu-i vede nimeni. Apoi, cănd omul intră în cabinet, toți au concluzii formate despre el — e o căsnicie fictivă sau nu.

—  Deci ar trebui să ne ținem de mănă și să ne sărutăm fiecare minut?

—  Nu, acesta e o atitudine ieftină, nu vei reuși astfel. Trebuie să ai o strategie mai concretă. 

Ziua interviului: în hol Oana îl i-a pe Mihai de mănă și-l conduce spre geam. Scoate o batistă, o înmoaie cu propria salivă și-i șterge soțului obrazul.

Nu au primit nici o întrebare. I-au străns de mănă și le-au înmănat cartea verde.

 

sursa: adme.ru

 

Recomandăm
Noi pe Facebook