Primele întâlniri ratate. Îți amintești cum a fost?

Primele întâlniri ratate. Îți amintești cum a fost?

Am rugat prietenii să ne povestească despre cea mai îngrozitoare prima lor întilnire. Pe alocuri groaznice, pe alocuri amuzante și în special, când acestea li se întâmplă altcuiva.

Tălpășița din restaurant

Ma invitat la prima întâlnire  într-un restaurant. Ma întâmpinat gentil, ma ajutat să-mi scot haina, a dato la garderobă, iar numărul și la pus în buzunarul de la pantaloni. Surpriza a fost să constat că am fost invitată la o petrecere organizată de compania pe care o conducea. El a dansat toată seara cu parteneri importanți veniți din alte orașe. Am băut ceai aproximativ 40 de minute, am sărit la garderobă, mi-am furat propria haină și am plecat.

Maniacul ierbivor

Sa întâmplat în străinătate, am intrat în cafenea. Probabil, din cauza emoțiilor vulcanice și a barierei lingvistice, tânarul mi-a mâncat, cît ai clipi din ochii, trandafirul pe care mi l-a dăruit. M-am gândit că e maniac și am luat-o la fugă. În stare de afect, am sărit gardul într-un parc în reconstrucție. Până noaptea târziu am căutat ieșirea din parc. Poșeta cu telefonul mobil o uitasem în acea cafenea.

Jucătorul de rezervă

Prima întâlnire s-a întâmplat după o săptămână de flirt pe un site de socializare. Venind la locul la care ne-am înțeles, am constatat că bărbatul care mă așteaptă nu este persoana din fotografie, ci era fostul meu. S-a adeverit că bărbatul care m-a invitat la întâlnire, nu reușea să ajungă la timp pentru că venea din alt oraș. Telefonul, în scopuri conspirative, nu i l-am dat, de aceea l-a rugat pe cel mai bun prieten și vecin (ex-ul meu) să mă întâlnească și să mă distreze până ajunge el. 

Sincer și afectuos

În adolescență am făcut cunoștință cu un bărbat pe un site. Ma invitat să cinăm. Ne-am întâlnit  la locul prestabilit, ne-am dus la un fast food, mă privea atent ca să nu înfulec prea mult. Apoi a cumpărat bere de la gheretă, am luat loc pe o bancă și a urmat enunțul ” Da știi, fosta mea soție era mai frumoasă decât tine”.

 Informație utilă

De pe un site de socializarea a apărut un bărbat cu 20 de ani mai în vârstă decât era pe fotografie. După un ”NU” irevocabil, m-a invitat la sedința alcoolicilor anonimi, ca să nu pierdem seara în zădar. Am mers, mi-a plăcut!

Măi să fie!

La prima întâlnire a venit cu mama. A argumentat că mamă-sa poate detecta dacă e potrivită, sau nu, mireasa pentru fiul său.

Paza bună

Eram în toiul pregătiri pentru prima întâlnire. Special nu mi-am epilat picioarele și încă o zonă. Și lengeria era de diferite culori. Era mai tînăr cu 6 ani, mă gândeam că totul o să se rezume la plăcerea de-a bea o cafea împreună. Omit fazele picante și cele rușinoase...acum e soțu meu!

sursa:cluber.com.ua

Recomandăm
Noi pe Facebook