Pansexualii - reprezentanţii unei noi orientaţii sexuale

Pansexualii - reprezentanţii unei noi orientaţii sexuale
Ultimul curent în lumea picantă a sexului — pansexualitatea, un nou capitol sexual al secolului XXI. Cine sunt aceşti pansexuali şi care sunt trăsăturile lor specifice, ce fac ei pănă la urmă?

Pansexual este individul care poate fi atras de femei, bărbaţi, transgeni, intersexuali şi chiar cei care încă n-au decis cărei orientaţii sexuale fac parte. Cu toate astea, acest tip de oameni nu pot fi numiţi "Omnivori sexuali", deoarece acest curent nu reflectă neapărat sexul.

Pentru a înţelege mai clar acest curent sexual, trebuie să ne referim la însăşi termenul "Pansexual", unde prefixul "pan", preluat din limba greacă înseamnă "toţi" sau "fiecare"

în esenţă reprezentaţii acestei "confesiuni sexulale" sunt de fapt aceeaşi bisexuali, cărora le plac oamenii ambelor sexe, numai că pansexualii pot fi atraşi şi de reprezentanţii altor orientaţii, ei se îndrăgostesc de oameni indiferent de sexul sau orientaţia sexuală a acestora.

Pansexualii au apărut încă în anii '90 ai secolului trecut, dar au devenit activi din punct de vedere social abia în 2010. Spre exemplu protagonista filmului "Divergent", Shailene Woodley este pansexuală. în 2014 actriţa a spus că se îndrăgosteşte de oameni pentru felul lor de a fi, indiferent de sexul acestora sau de orientarea lor sexuală.

Pansexualii - reprezentanţii unei noi orientaţii sexuale
încă un reprezentant al acestui curent este şi actorul Josh Hutcherson de 22 de ani, care a spus într-un interviu: "Acum sunt ferm convins că sunt heterosexual, dar cine ştie, poate peste un an voi întălni un băiat care îmi va suci minţile..."

Pansexualii - reprezentanţii unei noi orientaţii sexuale

"Dragostea nu are graniţe. Dacă cineva mă poate face să răd, să mă simt fericită, atunci nu are nici o importanţă care este genul  sau orientaţia sexuală, poate fi măcar şi hermafrodit, eu oricum voi fi cu el!" A spus interpreta de muzică rock, Angel Haze, care întreţine o relaţie amoroasă cu modelul Ireland Baldwin

Aşadar, să facem o recapitulare: Bărbaţi, femei, androgeni, intergeni, transgeni — toate astea nu au nici o importanţă pentru pansexuali, care ignoră diferenţa dintre sexe, satisfăcăndu-şi plăcerile sufleteşti, şi pe alocuri pe cele trupeşti.

Pansexualitatea este foarte comodă: nu sunt nici gay, nici naturali, ei sunt nişte oameni cu viziuni contemporane, în pas cu ultimele tendinţe.

Sursa: storyfox.ru

 

 

Recomandăm
Noi pe Facebook