O lecție pentru suflet

 Dacă percepi propria viață — plină de probleme, citește această parabolă. Probabil, te va ajuta să înțelegi esențialul.

O lecție pentru suflet

Așezate la o masă rotundă, sufletele alegeau următoarea lecție. Se sculase sufletul curajos și puternic:

— De aceată dată, eu voi pleca pe Pământ, pentru a învăța iertarea. Cine și-ar dori, să mă ajute?

Sufletele privindu-l jalnic, pe alocuri speriate, au vociferat:

— E una din cele mai dificile lecții... S-ar putea să nu reușești într-o singură viață... Vei suferi... Ne pare rău pentru tine... Dar ai putea reuși... Te ajutăm...

Unul din suflete a spus:

— Sunt pregătit să-ți fiu alături pe Pământ, ajutându-te. Voi deveni soțul tău, astfel în viața noastră familială multe lucruri se vor întâmpla din cauza mea, iar tu vei învăța să mă ierți.

Al doile suflet a oftat:

— Iar eu, aș putea deveni unul din părinții tăi, asigurându-ți o copilărie grea, iar apoi să mă implic în viața ta fiind un obstacol în calea spre dorințele tale, iar tu vei învăța să mă ierți.

Al treilea suflet, a exclamat:

—Voi deveni șeful tău, voi aborda un comportament incorect și arogant față de tine, pentru ca tu să înveți să trăiești sentimentul iertării...

Încă câteva suflete, au acceptat întâlniri în diverse perioade de timp pentru a învăța bine lecția... Deci, fiecare suflet a ales lecția sa, ele au inventat un plan al vieții în care ar învăța reciproc și au plecat pe Pământ pentru a realiza planul.

Dar, specificul sufletelor e — atunci când se nasc memoria lor este ștearsă. Și puțini înțeleg, nimic nu e întâmplător, iar fiecare persoană care apare în viața ta, o face exact în momentul în care ai nevoie de o lecție, pe care ți-o oferă cu drag.

Învață-ți lecția, nu chiuli de la școala vieții.

 

sursa: cluber.com

Recomandăm
Noi pe Facebook