După ce a publicat temele pe acasă pentru discipolii săi, a devenit cunoscut în întreaga lume

După ce a publicat temele pe acasă pentru discipolii săi, a devenit cunoscut în întreaga lume

Un profesor italian, pe numele Cesare Cata din oraşul Fermo, a decis să-şi ocupe discipolii chiar şi vara şi a publicat tema pentru acasă pentru ei, care constă din 15 puncte. Profesorul a uimit pe toţi cu asemenea cerinţe, devenind extrem de popular în ultimul timp.

4brain.ro vă prezintă tema pentru acasă propusă de Cesare Costa, care a acumulat deja zeci de mii de aprecieri.

 1. Primblaţi-vă dis-de-dimineaţă pe malul mării în singurătate, savuraţi din razele calde ale soarelui şi gândiţi-vă la ceva frumos!
 2. Încercaţi să vă amintiţi neulogismele pe care le-am învăţat anul acesta, deoarece ele vă vor ajuta atât să vorbiţi, cât şi să gândiţi mai productiv.
 3. Citiţi! Citiţi mult, cât puteţi, dar nu pentru că sunteţi obligaţi. Citiţi pentru că vara este anotimpul cel mai potrivit pentru imaginaţie, iar atunci când citeşti, imaginaţia funcţioneată foarte bine. Citiţi pentru a vă dezvolta spiritual, pentru a fi erudiţi... Iar dacă nu ştiţi ce anume să citiţi, veniţi la mine după un sfat, eu sunt mereu gata să vă ajut!
 4. Omiteţi lucrurile care vă dezgustă şi vă face să gândiţi negativ, căutaţi oameni şi lucruri care vă inspiră, vă face mai bogaţi spiritual şi care vă preţuiesc aşa cum sunteţi.
 5. Dacă sunteţi întristaţi, nu vă faceţi griji, vara le pune pe toate la locul lor, chiar şi sufletul omenesc. Încercaţi să vă faceţi un jurnal în care să scrieţi toate cele mai frumoase clipe care s-au întâmplat peste zi, o să vedeţi cât de plăcut va fi când o să citiţi peste un timp cele scrise.
 6. Dansaţi cât mai mult şi nu vă stresaţi pentru nimic. Dansaţi şi la discoteci cu prietenii şi chiar acasă în singurătate, vara este anotimpul dansului, profită de el.
 7. Măcar o singură dată treziţi-vă odată cu zorii, veţi vedea cât de minunaţi sunt, în combinaţie cu roua rece şi aerul nemaipomenit de curat.
 8. Faceţi cât mai mult sport!
 9. Iar dacă vă place de cineva, nu ezitaţi să le spuneţi ce simţiţi, astfel încât să nu mai rămână nici o suspiciune de falsitate. Nu vă temeţi că nu veţi fi înţeleşi, în viaţă se întâmplă de toate, totuşi e mai bine să regreţi pentru ceea ce ai făcut, decât pentru ceea ce n-ai făcut. Dacă veţi avea succes, veţi savura vara anului 2015 cu multă plăcere şi dragoste, dacă n-o să vă meargă în dragoste, treceţi din nou la punctul 8.
 10.  Recitiţi conspectele orelor noastre şi comparaţi-le cu ceea ce se întâmplă în viaţa voastră, cu siguranţă veţi asimila toate temele.
 11. Fiţi fericiţi precum razele jucăuşe ale soarelui, şi tot atât de liberi şi zbuciumaţi precum marea.
 12. Evitaţi orice fel de certuri, fiţi mereu amabili, ve-ţi primi îndoit!
 13. Priviţi filme interesante, filme care au un subtext profund, încercaţi să le analizaţi, să vă faceţi o părere despre unele subiecte, retrăindu-le iar şi iar în viaţa voastră!
 14. Vara este un anotimp magic, nu ezitaţi să profitaţi de această magie care durează doar 3 luni, şi visaţi cât mai mult la lucruri măreţe, făcând tot ce vă stă în puteri ca să se îndeplinească!
 15.  Fiţi cât mai buni şi mai îngăduitori, eu doar mă mândresc cu voi!

 1. Sursa: adme.ru

 

Recomandăm
Noi pe Facebook