Atunci când un ratat își găsește amantă

Atunci când un ratat își găsește amantă

”Eu țin totul sub control” – așa gândesc bărbații însurați care își găsesc amante, mergând la prima întâlnire, care de obicei se sfârșește în pat, și de care soția nici nu bănuiește, fiind sigură că soțul e într-o deplasare importantă de serviciu.

 

”E doar o aventură… Familia e sfântă! Eu pot în orice moment să întrerup această relație”— Ce imbecil…Singur se convinge de acest lucru atunci când înțelege că e sub papuc.

La un moment dat, totul iese de sub control!
Sărmănelul de el, doar atunci  va înțelege cât de neputincios este în a schimba ceva, că nimic nu depinde de el.
Acum, soarta sa încape în valiza pe care amanta, cu o intuiție de fier i-o înmânează cu multă ”solemnitate” chiar la ușă. Ea care îl va alunga anume atunci când el va dori să se întoarcă, își va dori mai mult ca niciodată, numai că va fi  prea târziu, chiar și amantelor le crapă răbdarea, uneori!

Rămânând în familie, acest Idiot va fi sigur că, practic nu s-a schimbat nimic: soția cum era o proastă, așa și a rămas.
Iar dacă amanta îl va primi, va fi și mai vesel! Toată imaginația sa nespus de ”romantică” se va ruina chiar în primele zile, lovindu-se de rutina cotidiană, atunci va simți că  femeia asta, nespus de dorită, produce gaze la fel ca și soția, ba chiar mai gălăgioase!

Ce-i de făcut?! Am eu o lecție pentru acești idioți!

Adevărul e că de fapt infidelitate fără urmări, NU EXISTĂ!
Orice adulter prevede mari dureri de cap, și nu doar de cap. Fii sigur că nu le faci rău doar acestor biete femei, dar și ție, poate chiar mai mult decât lor. Dacă nu vrei să devii victima propriei tale prostii și să suporți isterici duble, nu încerca să cucerești colegele se serviciu sau să te lași cucerit, pentru că nu există relații fără responsabilități, și pentru că nici o femeie din lume nu-și va dori prea mult să ocupe rolul de amantă!

Dacă deja ai pășit în această ispită și ești sigur că ai găsit anume ceea ce-ți trebuia, atunci gândește-te că e ușor să iubești omul pe care îl vezi doar miercurea și vinerea…

Până a lăsa baltă căsnicia, încearcă să studiezi mai detaliat brațele în care te arunci.
Iar dacă ești convins că 4 zile la mare în doi te pot ajuta s-o descoperi, înseamnă că  ești un mare idiot!
Oamenii se descoperă prin încredere deplină, prin greutăți comune, nu doar prin sex și vorbe goale!
sursa:cluber.com.ua

 

Recomandăm
Noi pe Facebook