Scrisoarea unei femei adresată serviciului de suport tehnic

Scrisoarea unei femei adresată serviciului de suport tehnic

”Stimate serviciu de Suport tehnic!

La începutul anului curent eu mi-am înnoit sistema de la ”Boyfriend 5.0” la ”Soț 1.0” și am descoperit careva încetiniri ale sistemului, anume la capitolul ”Flori” și ”Diamante”, care în sistemul ”Boyfriend 5.0” funcționau de minune.

Mai mult decăt atăt, în sistemul ”Soț 1.0” nu sunt niște programe foarte importante precum  ”Romantismul 9.5” și ”Atenția 6.5”, în schimb s-au instalat alte zeci de programe virusate cum ar fi: ”Premier League 5.0”, ”Barcelona - Real 2.1” și ”Biliard 3.1”. ”Discuțiile 8.0” a încetat să mai funcționeze iar ”Curățenia generală 2.6” de cum o accesez, pur și simplu se deconectează tot sistemul, eu am încercat să folosesc ”Săcăiala 5.3” pentru a repara sistemul, dar nu mi-a ieșit nimic.

Ce să fac acum? Sunt disperată…”

 A urmat răspunsul:

”Stimată doamnă disperată!  

în  instrucțiunile noastre oficiale este indicat că ”Boyfriend 5.0” – este un pachet de divertisment, iar ”Soț 1.0” este deja un sistem de operare.

încearcă să instalezi Utility ”Eu credeam că tu chiar mă iubești exe”, descarcă aplicația”Lacrimi 6.2” și nu uitata să reînnoiești sistemul ”Mustrări de conștiință 3.0” și dacă vei face totul corect, conform instrucțiunilor, sistemul ”Soț 1.0 ” automat va lansa aplicațiile ”Diamante 2.0” și ”Flori 3.5”. Totuși fii cu ochii în patru fiindcă dacă o să folosiți prea des aceste instrucțiuni, sistemul dumneavoastră pur și simplu  va fi atacat de ”Eu nu mai vorbesc cu tine 2.5” , ”Cu prietenii după serviciu 7.0” sau ”Berea 6.1”. Ai grijă la capitolul ”Berea 6.1” deoarece este un program – virus  care va umple sistemul dumneavoastră cu ”Certuri și Sforăituri beta”, foarte neplăcute pentru ambii. Orice nu s-ar întămpla în NICI UN CAZ nu descărca aplicația ”Mama lui 1.0” (ea este foarte periculoasă pentru tine, deoarece poate să-ți ia atribuțiile de conducere a sistemului și vei pierde controlul asupra tuturor programelor și aplicațiilor.)

IMPORTANT! – Nu încerca să descarci din nou ” Boyfriend 5.0”, acest sistem este incompatibil cu sistemul ”Soț 1.0” asta va duce la ruinarea ambelor sisteme.

în rezumat: ”Soț 1.0” este un sistem excelent, însă are căteva limitări ce țin de memorie și de lansare a noilor programe și aplicații, așa că pentru a-i lărgi acești parametri vă propunem să cumpărați căteva programe noi cum ar fi: ”Gătitul 3.0” și ”Cea mai sexy lenjerie intimă 7.7” Succes!!!”


Sursa: vicer.ru

Recomandăm
Noi pe Facebook