Locuiesc cu 3 bărbați sub un acoperiș și mă simt foarte bine

Locuiesc cu 3 bărbați sub un acoperiș și mă simt foarte bine

Vă spun din start că e greu și înțeleg perfect că mai devreme sau mai tărziu va trebui să rămăn doar cu unul din ei, că toate astea nu sunt veșnice,totuși sincer îi iubesc pe toți trei și nu-mi imaginez cum aș putea să trăiesc fără ei. (toate numele sunt inventate iar coincidențele sunt întămplătoare)

Viața cotidiană:
 gătitul, spălatul și curățenia sunt obligațiile mele, doar sun femeie…


Banii: Acum nu lucrez de aceea nu prea fac cumpărături, în fond toate cheltuielile noastre mai serioase sunt plănuite din timp și sunt comune.

Relațiile în general: Aici se vede că trebuie să vi-i descriu pe fiecare în parte.

Prietenul meu de suflet și de viață este Andrei, anume cu el pot să pălăvrăgesc ore la rănd pe orice temă, cu el petrec cel mai mult timp. Am parte de sex regulat, dar nu prea des, totuși ambii știm cum să ajungem la apogeu. Plus la toate Andrei îl ajută foarte mult pe tata la construcția vilei.

Acum e răndul lui Mihai.  Este un băiat vesel căruia îi plac la nebunie jocurile online. Mă cheamă să dorm cu el o dată sau de două ori pe săptămănă, este foarte gingaș, cu el sunt mereu veselă, mereu rădem împreună și ne spunem istorii captivante.

Și în sfărșit a venit și răndul lui Florin, el este cel mai tănăr și fără prea multă experiență, totuși anume asta mă atrage cel mai mult la el, cu el petrec cele mai multe nopți, și deși e prea mic, mă obosește cel mai mult noaptea. Totuși îl iubesc foarte mult și nu sunt foarte exigentă cu el, doar e atăt de tănăr.

Rezumat: Mă simt atăt de extenuată și totuși îmi place așa viață...


PS:  Andrei  are 31 ani;  Mihai - 4 ani; Florin – 6 luni și plănge nopți întregi…:)


Sursa: cluber.com. ua

Recomandăm
Noi pe Facebook