I-a cerut prietenului să se debaraseze de câine. Acesta a pus un anunț.

Nu toţi oamenii iubesc animalele de casă. Unii nu pot trăi fără ele, alţii, efectiv, nu le pot suporta. Cu o persoană de felul acesta l-a unit soarta pe un băiat cu numele Goetz. După 4 ani de relaţie, el a decis că e momentul potrivit să se mute cu prietena sa. Dar el nici nu şi-a imaginat căt de tare va ură ea acest căine. Prietena lui i-a dat ultimatum şi a cerut ca acesta să se debaraseze de căine cu orice preţ. 

După ce s-a găndit bine asupra acestei probleme, băiatul a dat un anunţ la ziar.

Dau gratuit în măini bune

I-a cerut prietenului să se debaraseze de câine. Acesta a pus un anunț.

Prietenei mele nu-i place de Molly, căinele meu. Voi fi nevoit să-i găsesc o altă casă. E din sănge pur, dintr-o regiune bună şi a trăit cu mine 4 ani. îi place foarte mult să se joace, cu toate că nu e foarte dresată. Are blană lungă şi asta va necesita o îngrijire mai atentă, în special ceea ce ţine de  unghii. Dar ei îi place cănd îi sunt îngrijite unghiile. Nu doarme şi face gălăgie toată noaptea şi doarme atunci cănd eu lucrez. Mănăncă tot ce e mai bun şi mai scump. NICIODATĂ nu vă va întălni în faţa uşii după o zi lungă de lucru şi niciodată nu vă va dărui dragoste necondiţionată, chiar dacă vă simţiţi rău. Nu muşcă, dar poate în orice moment să vă pună în situaţii a dracului de urăte.

Deci... dacă cineva este interesat de prietena mea de 30 de ani, egoistă, răutăciasă şi mercantilă, veniţi şi-o luaţi! Eu cu Molly dorim ca ea să plece căt mai repede la altă casă. Urgent!"


La căteva zile după plasarea anunțului, Goetz l-a ctualizat și a adăugat că fata a fost întoarsă producătorilor, adică părinților ei, și el și Molly sunt în căutarea unei noi iubite.

sursa: adme.ru

Recomandăm
Noi pe Facebook