Daca femeia poseda aceste 12 calitati atunci merita s-o pastrați

Daca femeia poseda aceste 12 calitati atunci merita s-o pastrați

De căteva ori în viață  îți poate surăde norocul să întălnești femei deosebite,iar apoi s-o alegi pe acea,unica-femeia visurilor tale.
Aceste întălniri pot fi neașteptate și uneori chiar incomode,totuși ea oricum apare în viața ta pentru a schimba totul.
Natura ne-a creat în așa fel ca cele două jumătăți total diferite-el si ea sa se poată uni într-un tot întreg pentru a coexista în armonie. Uneori este  prea greu să-ți găsești a doua jumătate,și totuși dacă ai avut norocul de a găsi  o femeie frumoasă care a reușit să dea culoare vieții tale sumbre atunci ține-o străns lăngă tine și niciodată n-o lăsa să plece.
Uneori bărbații nu știu să se comporte frumos atunci cănd au alături femeia visurilor lor,iar mai tărziu regretă mult . Dacă o femeie combină în caracterul ei aceste 12 calități,atunci niciodată n-o lăsați să plece..

Este mai deșteaptă ca tine

Fiecare bărbat are nevoie ca femeia de lăngă el să fie mai deșteaptă pentru a-l ajuta și a-l susține în viață. Se spune că în spatele oricărui bărbat de succes stă o femeie puternică,eu cred că e adevărat. Fără o femeie alături, bărbatul nu e mai mult decăt un simplu egoist. Dați-i  unui bărbat o femeie deșteaptă și viața lui va căpăta sens, culoare și înțelepciune,pentru a nu strica totul.

 

Este frumoasă

Frumusețea se ascunde în ochii ce privesc,și atăta timp căt o găsești frumoasă(după gustul tău), tine-o lăngă tine. în ultimul timp părerile cu privire la frumusețe sănt împărțite-unii îi atrag prea multă atenție,alții,din contra,nu prețuiesc frumusețea exterioară.
Frumusețea este foarte subiectivă,și nu e o rușine să-ți alegi ceea ce-ți place,numai că trebuie să înveți să apreciezi corect.

Este bună și grijulie

Oamenii adevărați sănt buni. Dacă nu e bună la suflet, atunci nici nu mai vorbim despre o eventuală relație cu ea. Cea mai importantă calitate pentru o femeie este de a fi grijulie. Există unele femei care nu vor copii iar în unele relații bărbații sănt mai grijulii decăt femeile. Cu toate astea fiecare femeie are undeva în codul genetic înscris instinctul matern și dacă într-o bună zi vei decide să creezi o familie,trebuie să fii sigur că ai găsit femeia care la fel își dorește acest lucru și care se potrivește cu rolul de mamă.

 
Este energică

Uneori viața devine foarte grea,alteori  plictisitoare și monotonă. Femeia a fost creată nu pentru a distra bărbatul,mai degrabă invers,totuși alături de o femeie energică, întotdeauna gata de aventuri o sa te simți mai fericit.


Te iubește din adăncul sufletului

Aceasta cu siguranță este cea mai importantă calitate. Atunci cănd o femeie iubește,o face din tot sufletul,spre deosebire de bărbați,care sănt mai egoiști. Femeia are proprietatea de a se dărui în totalitate celui pe care îl iubește. Dacă ai reușit să găsești o femeie care te iubește cu adevărat,atunci poți fi sigur că ai găsit cea mai mare comoară în viață.

 

Este capabilă să meargă la compromisuri

Oamenii ,indiferent de sex,sănt foarte încăpățănați,noi iubim lucrurile așa cum sănt,și nu prea suntem gata de a schimba ceva,fiind siguri că este inutil,totuși trebuie să înțelegem că orice relație necesită compromisuri pentru a fi durabilă și în genere pentru a exista. A găsi o femeie care poate merge la compromis e doar jumătate de lucru,mai e nevoie ca și bărbații să fie gata să cedeze uneori.

 
Poate crea un cămin familiar

A iubi cu adevărat înseamnă a găsi un loc în lume,propriul cămin,pentru prima dată în viață,de a ști că ești exact unde trebuie și că nu ai nevoie de altceva.
Dacă privești în ochii ei și îți vezi sufletul care se reflectă acolo,înseamnă că ești acasă,nu părăsi această casă niciodată!

 

Este nespus de fericită atunci cănd  spune că n-ai dreptate

 Fiecare bărbat are nevoie de o femeie care să-i scoată toate fleacurile din cap. Bărbații au proprietatea de a lua decizii pripite și de a comite numeroase greșeli. Găsind o femeie care să te ajute să nu deraiezi de pe drumul cel drept și care să-ți  spună unde  ai greșit,astfel poți atăt să-ți îmbunătățești căt și să-ți distrugi viața. 


Este pasională

Viața este plină de pasiune și merită s-o trăiești. Să trăiești pasional de unul singur este imposibil. Pasiunea apare între doi oameni  și este deosebită prin faptul că e molipsitoare,acesta este cel mai răvnit„patogen” .    

 

Este supusă

Eu înțeleg bărbații care vor ca soțiile lor să stea acasă,la fel înțeleg că există numeroase femei care își doresc acest lucru. Acest tip de femei la sigur nu e pentru mine,dar foarte mulți bărbați caută anume aceste femei.
Dacă ea dorește să  rămănă acasă,să gătească și să aibă grijă de copii,asigură-te că această femeie face parte anume din acest tip și se regăsește sufletește în treburile casnice.Ea este totul pentru tine

Căteodată ne prindem că iubim o persoană și nu ne putem explica de ce. Să fiu sincer,nici nu aveți nevoie de un motiv. Dacă o iubești cu adevărat și nu îți imaginezi viața fără ea,nu o lăsa să plece. Dacă ea înseamnă totul pentru tine,trebuie să înțelegi acest lucru la timp,deoarece mulți oameni înțeleg asta prea tărziu. Noi avem tendința de a crede că mai poate fi o a doua șansă,că într-o bună zi vom fi iar împreună,e posibil,la fel cum e posibil și contrariul,poți s-o pierzi pentru totdeauna. Poți să regreți încă mulți ani că  ai ratat fericirea vieții tale. Nu risca,păstreaz-o!
sursa:adme.ru

Recomandăm
Noi pe Facebook