Noul telefon de la Google. Viitorul e în mâinele tale

Noul telefon de la Google. Viitorul e în mâinele tale

Producătorii nu obosesc să ne bucure cu tehnologii senzaționale si design nemaipomenit. Iată de ce de fiecare dată cumpărănd un device nou, ne simțim mai diferiți de ceilalți, mai cu ”upgrade” parcă, asta pănă cănd și restul nu-și cumpără același produs, bineînțeles. înțelegănd că viața unui know-how pe piața electronică este foarte scurtă, campaniile încearcă căt mai des să-și bucure cumpărătorii fideli cu tot felul de aplicații, camere și ecranuri mai bune, dar nu și baterii! Ei, iată că a venit și timpul lui Google să schimbe radical piața telefoanelor mobile. Cum?

Campania Google a prezentat versiunea telefonului modular Project Ara: Part of it. Noutatea e că orice utilizator îl poate schimba după placul și gustul său.

Pentru că trăim într-o lume mobilă și permanent schimbătoare, telefonul de la Google se schimbă și el. Creat pe baza de magneți, acesta își poate schimba structura și funcționalitatea. Vrei să ai camera în dreapta și nu în stănga? N-ai decăt să o schimbi. La fel e și cu altele piesele a telefonului.

Creănd un astfel de model, producătorii speră că vor ajuta cumpăratorii să economisească ceva bani, pentru că pentru a face telefonul mai bun, poți schimba doar un singur detaliu la el, păstrănd modelul inițial. 

Deci modificănd în fiecare zi telefonul cum îți place ție și luănd în el doar necesarul, poate chiar îl vei putea păstra mai mult timp? Să vedem...

4Brain.ro

Recomandăm
Noi pe Facebook