7 interdicţii feng-shui

Există 7 interdicții de bază ale Feng Shui, care te ajută să scapi de energia negativă și să umpli casa cu noroc!

7 interdicţii feng-shui

Interdicţia nr 1: Una din cele mai importante interdicţii în feng shui este unirea bucătăriei cu sufrageria.

După legile feng shui, sufrageria este un acumulator unde se adună norocul oamenilor, în special norocul capului de familie. Dacă veţi uni bucătăria cu sufrageria, veţi bloca energia norocului  şi vă va fi foarte greu s-o reîntoarceţi. Lipirea acestor 2 încăperi duce la încălcarea acumulării  energiei chi.

Interdicţia nr 2: Interdicţia de-a păstra lucrurile vechi, inutile şi defecte în casă.

Vesela spartă serveşte pentru acumularea energiei negative sha chi,  şi dacă e folosită constant, această energie poate să se transmită şi la oameni. Acumularea energiei sha chi  în om, duce la certuri şi neînţelegeri în familie şi o privează de noroc. E necesar să aruncaţi toate lucrurile defecte pentru că obiectul stricat ia cu el o problemă din viaţa acelui om.

Interdicţia nr 3: Stocarea  vechiturilor păstrate din obişnuinţă.

Adunături de genul ăsta este o sursă de energie negativă Sha chi. Conform principiilor Feng Shui, colţurile aglomerate din casa sunt zonele în care se adună energiile negative, care contribuie la dezechilibrul energetic al locatarilor. Tot ce e de prisos, aruncaţi fără cele mai mici resentimente.

Interdicţia nr 4: încă o interdicţie feng shui se referă la instalaţiile sanitare şi la ţevile sparte.

Aşa cum toaleta e locul cel mai neplăcut din casă, anume prin această zonă locuinţa e părăsită de energia pozitivă, bani, noroc etc. Dar un robinet defect înrăutăţeşte şi mai grav situaţia.

Interdicţia nr 5: Interdicţia de-a amplasa oglinzile aşa încăt să se reflecte uşa de la intrare

Energia pozitivă, de regulă, vine în casă pe uşă. Dacă vei amplasa oglinzile vizavi, uşa se va reflecta şi energia, reflectăndu-se, imediat va părăsi casa.

Interdicţia nr 6: Una din interdicţiile feng shui e legată de scară.

Nu trebuie să existe spații între treptele de la scară pentru ca energia chi să nu părăsească casa. Altfel, energia se va urca în sus şi va abandona casa

Interdicţia nr 7: E interzis să pui deasupra uşii ceas sau clopoţei.

Nu trebuie să le puneţi nici în apropierea uşii, nemaivorbind de punerea obiectelor pe uşă. Lucrul acesta poate duce la multe eşecuri.

sursa: cluber.com.ua

Recomandăm
Noi pe Facebook